Foto: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports

Medan du sov: Då kan “Rumble” Johnson göra comeback

✅ Hintar på sociala medier

Det var länge sedan vi såg en av UFC:s mest skräckinjagande fighters i buren. Anthony “Rumble” Johnson pensionerade sig efter titelförlusten mot Daniel Cormier på UFC 210: Cormier vs. Johnson 2.

Det var hans andra chans på titeln och matchen var över ännu tidigare än deras första möte.

För några månader sedan meddelade Johnson att han bestämt sig för att göra comeback, och inatt hintade han om vilken gala det kan ske under.

I ett kort inlägg på sociala medier hintar “Rumble” om när han vill fightas igen.

UFC 248: Adesanya vs. Romero går av stapeln den sjunde mars i T-Mobile Arena. Johnson ämnar att komma tillbaka i tungvikt, vilket blir den fjärde viktklassen han tävlar i.

I början av karriären bantade han ned sig enda till weltervikt – och såg ut som ett vandrande skelett. Trots detta verkade stor del av hans slagstyrka fortfarande vara intakt, trots den överdrivna bantningen.

Efter ett misslyckat försök att tävla i mellanvikt, hamnade han till slut i lätta tungviktsdivisionen, där han som tidigare nämnt fick två titelchanser.

I skrivande stund har UFC inte bekräftat att “Rumble” kliver in i buren på UFC 248.

Vem vill ni se Anthony “Rumble” Johnson möta i en eventuell comeback?


MMA legaliserat i Frankrike

En av de sista stora länderna i Europa har äntligen legaliserat MMA. Under natten kom beskedet att Frankrike legaliserar MMA – och det är boxningskommissionen som kommer överse sporten.

Frankrike har flera stora namn inom MMA – inte minst Francis Ngannou som har utmanat om titeln i UFC. Unga stjärnan Cyril Gane är även han fransman.

Kickboxningsstjärnan Cyrille Diabate var en av de första fransmännen i UFC. Det var tidningen Le Figaro som först rapporterade om legaliseringen.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara