Jorge Masvidals hälsning – till svenske profilen: “Tror du jag glömt?”

✅ Tränade tillsammans i USA ✅ Löftet: "Kommer spöa mig om jag inte ..." ✅ Får svar på tal: "Du är skyldig mig ..."

Ett par dagar innan UFC 246 i Las Vegas passade en av MMA-världens hetaste stjärnor just nu, Jorge Masvidal, på att stjäla lite av rampljuset inför Conor McGregors comeback.

Dels för att göra det klart och tydligt att han gärna blir irländarens nästa motståndare, men också för att promota sitt egna spritmärke. “Gamebred” är nämligen ny delägare i nylanserade Recuerdo Mezcal.

Jorge Masvidal: “Oroa dig inte Zohan – skickar en flaska”

MMAnytt och andra mediasidor bjöds under fight week in till en lyxsvit för provsmakning. Efter ett antal shots fick vi även en exklusiv intervju med BMF-titelhållaren – som bland annat riktade en hälsning till sin gamle vän Sirwan Kakai.

– Jag har haft nöjet att lära känna några svenskar. En god vän till mig, Mr. Kakai, känd som “Zohan”, jag tror han är känd under ett annat namn i Sverige. Han har flera namn i Amerika, jag tror han är en spion eller något, sa Jorge Masvidal till MMAnytt – innan han fortsatte att hylla svenskar i allmänhet:

– Svenskar är fantastiska, mannen. Jag har träffat flera svenska fans och de är väldigt kunniga.

Har du något särskilt meddelande till Sirwan Kakai, din gamle vän?

– Vad händer, Sirwan? Tror du jag glömt dig, din jävel? Det är min grabb mannen, han vet vem han är. Oroa dig inte Zohan, jag skickar dig en jävla flaska – den är redan på posten. Han kommer fan spöa mig om jag inte skickar honom en flaska.

Sirwan Kakai svarar: “Är fortfarande skyldig mig 20 dollar”

Kakai och Masvidal har tidigare tränat ihop på American Top Team i Florida. När den UFC- och Bellator-rutinerade svensken såg intervjun svarade han skämtsamt i ett meddelande till MMAnytt.

– Bäst att han skickar flaskan! För han är fortfarande skyldig mig 20 dollar sedan lunchen på Whole Foods… skriver Kakai och tillägger:

– Saknar tiden med honom, vi hade jävligt roligt. Är så glad att han är där han är.

I dagsläget håller Kakai till på Allstars Training Center i Stockholm. Den 30-årige bantamviktaren har inte fightats sedan hösten 2016, även om han varit på väg att göra comeback vid upprepade tillfällen bara för att få sina matcher inställda.


LÄS MER: Sirwan Kakai: “Hade jag legat med Dana Whites fru eller något så hade jag förstått”


Prenumerera på våra YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för exklusiva MMA-videos!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara