Brock Lesnar. Foto: Vince Cachero/MMAnytt

Brock Lesnar har fortfarande inte betalat sina böter till NSAC

✅ Brock Lesnar kan inte fightas innan böterna är betala till Nevada-kommissionen ✅ Fastnade i dopingkontroll i samband med UFC 200

Efter UFC 200 då Brock Lesnar besegrade Mark Hunt framkom det att Lesnar dopat sig. Det ledde till en avstängning och böter på dryga två miljoner kronor som han är skyldig att betala till Nevada State Athletics Commission.

Detta rapporterade MMAWeekly tidigare denna månad. Lesnar är nu avstängd på obestämd tid av Nevada-kommissionen till han betalar sina böter.

Lesnar gick med i USADA:s pool för dopingtester för exakt sex månader sedan och kan nu, enligt USADA, tävla i UFC igen. USADA-avstängningen och NSAC-avstängningen är dock två helt separata avstängningar. Enligt USADA:s hemsida har Lesnar testats 13 gånger av USADA.

Lesnar har inte vunnit en UFC-match sedan han besegrade Shane Carwin 2010. Efter det förlorade han sin titel till Cain Velasquez och ytterligare en match mot Alistair Overeem 2011.

Brock Lesnar mot Mark Hunt på UFC 200. Foto: Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images


Mer om Brock Lesnar

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Brock LesnarSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...