Conor McGregor DÖDSHOTAR Justin Gaethje – efter pappa-kommentarerna

✔ Gaethjes kommentarer får "The Notorious" att se rött: "Kommer göra ett halsband av dina tänder"

Den före detta dubbelmästaren Conor McGregor höll ett noga öga på helgens UFC 249 och luftar nu sina tankar om sina rivaler. I en serie av Tweets så går “The Notorious” McGregor till aggressiv attack mot hela divisionen och dödshotar Justin Gaethje.

Conor McGregor gjorde i storstilad comeback under UFC 246 den 18 januari då han besegrade veteranen Donald “Cowboy” Cerrone på nolltid. Sedan dess har det spekulerats vilt om vem McGregor kommer att möta härnäst.

UFC-chefen Dana White har lovat att McGregor ska få ytterligare en chans att slåss om lättviktstiteln, men efter helgens UFC 249 så kommer han att få vänta.

Medan Khabib just nu genomför Ramadan och Justin Gaethje plockade hem interimtiteln genom att avsluta Tony Ferguson så är det oklart exakt när McGregor kommer att få sin chans. En sak är dock säker, det kommer att dröja.

Det hindrar dock inte den omåttligt populära irländaren att dela med sig av sina tankar kring lättviktsklassen och håna bland annat lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov.

I en serie av inlägg började McGregor smått med att prata om fansen och en eventuell comeback, men det hela eskalerade snabbt:

 – Fansen gör denna sport, skrev McGregor. När jag tittade häromnatten så var jag emot att tävla utan fansen, men jag skulle med jävla glädje vilja visa vilken kraft jag har, utan något som helst bakgrundsljud för dem. Det är jag mot Justin Gaethje härnäst, då Khabib är den största flaskhals-fightern i den här industrin. Garanterat!


Missa inte: Khabibs oväntade meddelande till Tony Ferguson – efter den tuffa förlusten


Conor McGregor vs Justin Gaethje?

Med fyra vinster via TKO/KO har “The Highlight” Gaethje förtjänat sin plats i den absolut toppen av divisionen. Men enligt McGregor så borde de mötas härnäst, istället för Gaethje mot Khabib.

McGregor gjorde det dock klart för Gaethje att han inte tänker visa honom någon respekt eller barmhärtighet. Gaethje har vid ett flertal tillfällen kritiserat McGregor för hans kontroverser och bland annat sagt att han är värdelös pappa och make.

Det har inte fallit “The Notorious” i smaken, milt sagt…

 – Justin, en man som kramar ben är ingen fara, det vet vi alla. Du kan försöka dansa runt det riktiga hotet bäst du vill. Jag kommer fanemej att slakta dig.

Dina tänder. Jag kommer att göra jävla halsband av dem. Du pratar om mina färdigheter som far? Du är fanemej död.


 

Vill du se McGregor vs Gaethje härnäst?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...