Ferguson roastar Khabib efter utmaningen: Var tyst, din fetknopp

Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson har bråkat mycket mer på Twitter än de någonsin gjort i buren!

Interimmästaren Tony Ferguson och den obesegrade kämpen Khabib Nurmagomedov har varit inbokade att möta varandra tre gånger men mötet har fallit igenom vid alla tillfällen. Den senaste gången stod interrimbältet på spel men kvällen innan blev “The Eagle” sjuk av en misslyckad viktminskning och ställde in på nytt.

Sedan dess har Ferguson vunnit interrimbältet genom att besegra Kevin Lee men fejden mellan honom och Nurmagomedov är ännu inte över trots att “The Eagle” just nu är inbokad för att möta Edson Barboza.

Nyligen sade Nurmagomedov att han tackat ja till att möta Ferguson under UFC 219 men att han fick avslag från “El Cucuy”, något som säkerligen inte kan ha varit oväntat då Ferguson med största sannolikhet kommer att möta lättviktmästaren Conor McGregor i sin nästa match.

Det hindrade dock inte Nurmagomedov till att slänga en känga åt Fergusons håll:

Det dröjde dock inte länge innan “The Eagle” fick svar på tal:

I en perfekt värld hade de två redan möts men förhoppningsvis kommer framtiden att bjuda på en (fullbordad) match mellan de två rivalerna.

 

Vill du fortfarande se Nurmagomedov vs. Ferguson?

 

Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
  • jense
    27 November 2017 at 12:07

    Ja, såklart vill jag se matchen.

  • Svara