Guram utmanas av TUF-deltagaren – tackar ja till match i december!

✔ Vann mot obesegrad mästare - nu är nästa steg på gång! ✔ Uppmanar UFC-chefen: "Inget mer snack behövs"

Guram Kutateladze kan inom kort vara inbokad mot den populära The Ultimate Fighter-deltagaren Luis Peña. På sociala medier så gick “Violent Bob Ross” Peña ut med en hövlig utmaning till UFC-svensken.

Peña uppmanar UFC-chefen Dana White och matchmäklaren Sean Shelby att boka in dem för ett möte i december. Det tog inte lång tid för Guram att svara och “Georgian Viking” är mer än redo att ta sig an utmaningen:

 – Tack för din Tweet, du gjorde min dag, svarade Guram.

– Vi kör “Violent Bob Ross,” inget mer snack behövs. Sean Shelby och Dana White, fixa detta!


Relaterat


Guram har nio raka vinster – Peña förlorade sist

Guram gjorde en mycket imponerande UFC-debut den 17 oktober då han besegrade den tidigare obesegrade KSW-mästaren Mateusz Gamrot.

“Georgian Viking” har därmed nio raka vinster och har redan börjat göra sig ett namn i den världsledande organisationen. Matchen kom nämligen att vinna en Fight of the Night-bonus och nomineras till Fight of the Month av UFC.

Peña har i sin tur inte funnit samma framgång den senaste tiden. Han gjorde en lyckad UFC-debut i juli 2018 men har sedan dess varvat förluster med vinster.

Han har ett samlat matchfacit på 4-3 i UFC och förlorade sin senaste match i juni via submission. Inte nog med det, han kom även att testa positivt för cannabis och fick både betala böter och bli avstängd.

 

 Vad tycker du om Guram vs Peña?

 

Kategorier
Guram KutateladzeSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara