Guram utmanas av TUF-deltagaren – tackar ja till match i december!

✔ Vann mot obesegrad mästare - nu är nästa steg på gång! ✔ Uppmanar UFC-chefen: "Inget mer snack behövs"

Guram Kutateladze kan inom kort vara inbokad mot den populära The Ultimate Fighter-deltagaren Luis Peña. På sociala medier så gick “Violent Bob Ross” Peña ut med en hövlig utmaning till UFC-svensken.

Peña uppmanar UFC-chefen Dana White och matchmäklaren Sean Shelby att boka in dem för ett möte i december. Det tog inte lång tid för Guram att svara och “Georgian Viking” är mer än redo att ta sig an utmaningen:

 – Tack för din Tweet, du gjorde min dag, svarade Guram.

– Vi kör “Violent Bob Ross,” inget mer snack behövs. Sean Shelby och Dana White, fixa detta!


Relaterat


Guram har nio raka vinster – Peña förlorade sist

Guram gjorde en mycket imponerande UFC-debut den 17 oktober då han besegrade den tidigare obesegrade KSW-mästaren Mateusz Gamrot.

“Georgian Viking” har därmed nio raka vinster och har redan börjat göra sig ett namn i den världsledande organisationen. Matchen kom nämligen att vinna en Fight of the Night-bonus och nomineras till Fight of the Month av UFC.

Peña har i sin tur inte funnit samma framgång den senaste tiden. Han gjorde en lyckad UFC-debut i juli 2018 men har sedan dess varvat förluster med vinster.

Han har ett samlat matchfacit på 4-3 i UFC och förlorade sin senaste match i juni via submission. Inte nog med det, han kom även att testa positivt för cannabis och fick både betala böter och bli avstängd.

 

 Vad tycker du om Guram vs Peña?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Guram KutateladzeSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara