Foton via UFC Fight Pass.

Talar ut om skandalbråket: “Khabib försökte fly”

✅ "Träffade honom med flera slag - sprang iväg"

Under hösten 2018 fick vi se ett mycket uppmärksammat möte mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor – ett möte som sedan kulminerade i skandalscener efter att Khabib vunnit matchen.

Läs mer: Skandalscener efter supermatchen – Conor McGregor blir påhoppad i buren

Detta efter att “The Eagle” kastat sig ur buren och till synes gett sig på McGregors lagkamrat Dillon Danis, som befann sig nära oktogonen. Därefter utbröt fullständigt kaos.

“Khabib försökte springa iväg”

Nu påstår dock Danis själv att Khabib aldrig slog honom – den obesegrade dagestaniern ska snarare ha försökt fly scenen.

– Det var total kalabalik, och alla fick ta emot smällar, polisen var överallt … men han rörde mig inte alls. Jag kommer ihåg att jag träffade honom med flera slag, och sen minns jag att han försökte dra sig undan och springa iväg ifrån mig, medan jag försökte träffa honom med uppercuts. Men det var kalabalik. Allt gick så fort, säger Danis i en nylig intervju med “The Schmo”.

Khabib är för närvarande aktuell för sitt tredje försvar av lättviktstiteln, då han kommer att ta sig an Tony Ferguson i en minst sagt efterlängtad match på UFC 249 den 18 april.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara