Foto: Ashah Tafari/Steve Mitchell-USA Today Sports

Medan du sov: Logan Paul utmanar kontroversiella NFL-stjärnan

✅ YouTube-stjärnan ser ut att ha nästa match i sikte

YouTube-stjärnan Logan Paul tjänade storkovan när han gjorde sin proffsdebut i boxning mot KSI. De två bjöd på en underhållande match som slutade i KSI:s favör.

Sedan dess har det varit mycket snack kring vem Paul ska möta härnäst. Han har bland annat flirtat med både UFC och Bellator. Nu ser det dock ut som att han kommer att gå en till boxningsmatch.


Relaterat


Denna gång vill Paul utmana den kontroversielle NFL-stjärnan Antonio Brown. Brown värvades av Oakland Raiders i ett av de mest lukrativa kontrakten på senare tid.

Efter flera problem utanför planen, där han bland annat hamnat i bråk med managern Mike Mayock, gick dock Brown och Raiders skilda vägar. Han skrev då istället på för New England Patriots men sparkades efter en match.

Detta då han är misstänkt för sexbrott. Inför nattens Super Bowl konfronterade Paul NFL-stjärnan i Miami – och av videon att döma var Brown intresserad av ett möte.

Super Bowl slutade med vinst för Kansas City Chiefs över San Fransisco 49ers med 31-20.

Arman Popal klar för Fight Club Rush 6

Matchkortet fortsätter fyllas på inför Fight Club Rush 6 i Västerås den 29 februari.

Denna gång är det Allstars-fightern Arman Popal som tar sig an Västerås-talangen Ahmed Vila. Popal har ett matchfacit på 4-2 och fightades senast på GLOC 1 där han besegrade Alejandro Toutparfait.

Popal var inbokad för en match förra året i Cage Warriors på kort varsel. Tiden räckte dock inte till och Popal hann inte genomföra alla de tester som krävdes för att matchen skulle sanktioneras.

Vila har ett matchfacit på 7-3 och kommer till matchen med två raka förluster. Dock har kvaliteten på hans motstånd varit otroligt högt, då han bland annat mött Cage Warriors-mästaren Mads Burnell.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...