Luke Rockhold attackerad av knarkare – sparkade kvinnan till marken

✔ "Hon sprang mot mig som en zombie..."

Den före detta mellanviktsmästaren Luke Rockhold har den senaste tiden haft en svår period i sin karriär. Den 35-åriga amerikanen har blivit knockad i tre av sina fyra sista matcher och nu ser det ut som att olyckorna även smugit sig in i hans privatliv.

I en intervju med Submission Radio så berättar nämligen Rockhold om en märklig historia där han blev attackerad av en drogmissbrukare när han var ute och gick med sin hund.

Enligt Rockhold så var han ett par kilometer från sitt hus då han i Santa Monica Boulevard-området fick syn på ett kvinna i trettioårsåldern:

 – Hon satt på en bänk vid busstationen och såg riktigt illa ut, berättade Luke Rockhold. Hon såg hemlös ut och som att hon var påverkad av meth eller något. Hon hade massor av skit i ansiktet och kanske till och med lite blod. Hon såg helt borta ut.

Rockhold säger att han fortsatte vidare utan att tänka mycket mer på det – när kvinnan plötsligt överraskade honom:

 – Hon hoppade fram från ingenstans och sprang mot mig som en zombie eller något. Det var helt galet. Hon sprang mot mig och började hosta till sig en snorloska, som att hon skulle spotta på mig. Det såg ut som hon försökte skrämma mig eller infektera mig med något. Jag vet inte vad hon gick på, men det var inget jag ville vara i närheten av.

Det finns säkerligen bättre kandidater att attackera än en 191 cm-lång före detta UFC-mästare och det fick hon snabbt reda på:

 – Allt hände så snabbt. Rent instinktivt, när den här saken sprang mot mig och såg ut att spotta på mig, så tänkte jag ‘”vad i helvete” och visste inte vad jag skulle göra.

“När hon kom nära mig så laddade jag upp och avfyrade en våldsam spark. Den där grejen flög upp i luften, landade på marken och började bokstavligen att skaka som en vampyr som stektes i solen eller något… Det var som taget från en film.”

Lyckligtvis så slutade attacken där och Rockhold säger att han klarade sig helt oskadd. Du kan se hela intervjun här.

Den före detta mästaren har nyligen figurerat flitigt i media då han berättat om sina ambitioner att återvända till buren. Han har bland annat uttryckt intresse i att dela bur med en annan före detta mästare.

Efter sin senaste förlust mot Jan Blachowicz så sade bland annat UFC-chefen Dana White att han vill se Rockhold lägga handskarna på hyllan, men det ser ut som att Rockhold har mer att ge.

 

Vill du se Luke Rockhold återvända till oktagonen?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Luke RockholdSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...