Rivalens dom efter fiaskodebuten: “Han är slut”

✅ Fördömer tidigare mästarens chanser: "Verkar tro att ..."

Luke Rockhold fick en riktigt tuff debut i UFC:s lätta tungviktsdivision.

Efter att ha gått in till mötet med Jan Blachowicz på UFC 239 med en hög svansföring fick den tidigare mellanviktsmästaren se sig besegrad via brutal knockout i den andra ronden. Dessutom bröt han käken i samband med avslutet.

Läs mer: Luke Rockhold hånas – efter fiaskodebuten: “Rätt åt honom”

“Verkar tro att …”

Nu väljer hans tidigare rival Michael Bisping att uttala sig om Rockholds förlust. “The Count”, som bland annat var den som tog mellanviktsbältet från Rockhold när det begav sig, uttrycker nu en oro för sin forne rival.

– Folk verkar tro att jag njuter av att se Rockhold knockad på det där sättet, men det är tvärtom. Jag tycker verkligen synd om killen. Det gör jag. Det är synd. Inte nog med att han bröt käken, nu har han blivit brutalt knockad i tre av sina fyra senaste matcher, säger Bisping i sin podcast.

“Han är slut”

Bisping tror nu att den 34-årige Rockhold har gjort sitt i oktogonen, men skulle helst av allt se att han gjorde en rejäl comeback och motbevisade alla tvivlare.

Läs mer: Medicinska avstängningar för UFC 239 – Rockhold får lång avstängning

– Jag tror att han är slut. Det betyder inte att det är sant – han skulle kunna komma tillbaka och motbevisa mig. Det hade jag gjort, och det är ungefär det jag gjorde. Gör han det har han min respekt för alltid, avslutar Bisping.

 

Håller ni med Bisping? Har Rockhold inget kvar att ge? Kommentera nedan!

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara