Michael Bisping tackade nej till mångmiljonbelopp för att möta Jake Paul!

✔ Förutspår att Tyron Woodley kommer tjäna mycket mer!

I veckan blev det klart att YouTube-stjärnan Jake Paul kommer att boxas mot den före detta UFC-mästaren Tyron “The Chosen One” Woodley. Men innan dess visar det sig att den forne mellanviktsmästaren Michael Bisping, som numera arbetar som kommentator för UFC, också ska ha blivit erbjuden en match mot Paul.

Det var The Athletic-skribenten Mike Coppinger som var först med att rapportera att Paul och Woodley kommit överens att mötas senare i år. Nu har Woodley avslöjat att mötet komma äga rum under sommaren den 28 augusti. Matchen mot Paul kommer att markera Woodleys boxningsdebut efter mer än tolv år som professionell MMA-fighter.

I mitten av 2016 vann “The Chosen One” UFC-bältet i weltervikt när han ställdes mot Robbie Lawler och vann via knockout i första ronden, och det skulle dröja till 2019 innan Woodley förlorade sin UFC-titel till Kamaru Usman.

Det blev början på en rejäl svacka som Woodley ännu inte tagit sig ur. Han har nu fyra förluster efter varandra inom MMA och har blivit avslutad två gånger i rad. Efter sin senaste förlust lämnade Woodley UFC efter mer än åtta år i organisationen.


HETAST JUST NU


Michael Bisping tackade nej till att slåss mot Jake Paul!

Den forne mellanviktsmätaren Michael Bisping avslöjade nyligen att han blivit erbjuden att möta Paul för en stor summa pengar. Han ska dock ha tackat nej till det lukrativa erbjudandet.

Under en inspelning av Bispings podcast “Believe You Me” går han in i mer detalj över vad han blev erbjuden och vad Woodley kan komma att bli betald.

– Jag är glad för Woodleys skull! Jag vet inte vad de kommer betala honom men jag kan berätta att jag blev erbjuden 500 000 dollar (cirka 4,1 miljoner kronor) för en match mot Paul. Så jag antar att Woodley kommer tjäna mer eftersom att matchen är bokad, sade Bisping.

– Det kan mycket väl vara så att han kommer tjäna 1 000 000 dollar (cirka 8,3 miljoner kronor) och det glädjer mig att Woodley får denna möjlighet, han förtjänar den verkligen!

Bisping fortsätter sedan att prata om Woodleys chanser och att detta kommer bli Pauls största test någonsin. Och när han får frågan om vem som vinner väljer han att inte ge ett tydligt svar.

– Jag vet inte. Men Woodley kommer bjuda på en mycket bättre och tuffare match än vad Ben Askren gjorde, det är ett faktum!

 

Håller du med Bisping?

 

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Jake PaulMichael BispingNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...