Stjärnan i bråk med vakter på skandalgalan – nu blir han stämd!

✅ VIDEO: Tillfrågas om biljett - då kallar han vakten för rasist!

Basketstjärnan Paul Pierce har hamnat i rättsligt trubbel – efter att ha besökt UFC 229: Khabib vs. McGregor i Las Vegas.

UFC 229 – tidernas mest hypade UFC-gala – var minst sagt ett skandalomsusat event. Storbråk bröt ut i buren efter superfighten mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor, och kort senare blev det kaos runtom i T-Mobile Arena, där eventet gick av stapeln den sjätte oktober förra året.


LÄS MER: Här drabbar Khabib – och McGregor-fans ihop i våldsamt bråk

LÄS OCKSÅ: Joel Kinnaman mitt i kaoset på UFC 229: Khabib vs. McGregor


Pierce hamnade dock i tjafs tidigare än så. Det var under Derrick Lewis segerintervju som NBA-legendaren ska ha blivit ombedd att visa upp sin biljett av en kvinnlig vakt, innan hon ville låta honom återgå till sin plats.

Ett videoklipp av händelseförloppet visar hur stjärnan struntar i vakten – och likaså kollegan Christopher Mostello som kallades dit.

Stämd på tusentals kronor

Mostello påstår att att han fick höra att Pierce hade blivit fysisk med den kvinnliga vakten. Det syns dock inte i videoklippet. Vad som däremot kan höras tydligt är att Pierce kallar Mostello för rasist.

Nu har Mostello valt att stämma Pierce – på över 145 000 kronor. Det rapporterar TMZ Sports.

Vakten menar att hans rykte har skadats rejält efter incidenten och påstår att han gjorts till åtlöje och trakasserats. Därför stämmer han basketstjärnan för förtal samt medvetet tillfogande av känslomässigt lidande.

Mostello betonar att han inte är en rasist och att han bara gjorde sitt jobb.


RELATERAT: Nya uppgifterna – om Conor McGregors comeback


 

Kategorier
Senaste NyttUFC 229

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...