Stipe Miocic svarar Anthony Joshua: “Du är inte ens farligast i Storbritannien.”

Stipe Miocic och Anthony Joshua fortsätter tjafsa på Twitter. Efter boxarens kommentar är det nu Miocic tur att gå till attack.

Efter att Floyd Mayweather mot Conor McGregor blev officiell för den 26:e augusti, har flera MMA-fighters utmanat flera av världens främsta boxare. En av dem är UFC:s  Stipe Miocic. Miocic utmanade den nye tungviktsmästaren Anthony Joshua på en boxningsmatch.

Den obesegrade Joshua (19-0 i boxning) vann IBF, IBO och WBA-titlarna i april när han besegrade Wladimir Klitschko via teknisk knockout på hemmaplan i Wembley Arena i London, Storbritannien.

Joshua, 27, verkade dock inte vara särskilt intresserad. Han visade sitt ointresse genom att håna Miocic på Twitter.

ANNONS

“The baddest man on the planet”

Miocic, 34, är inte ovan att argumentera på Twitter. Några dagar efter Joshuas diss förklarade han för Joshua precis vem han var. Han gav även en pik som visar att han inte är imponerad över Joshuas färdigheter.

Om Miocic pik lockar Joshua till en match återstår att se. Vad vi vet hittills är dock att inga fler MMA-fighters kommer att fightas den 26:e augusti, enligt Mayweather Promotions Leonard Ellerbe.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...