Tony Ferguson skickar ett meddelande till “Tjockskallen” Khabib

✔ Ferguson hoppas på match!

Medan MMA-världen hyllar och debatterar om Khabib Nurmagomedov är den bästa genom tiderna så sitter Tony Ferguson och smider planer.

I helgen besegrade Khabib den före detta interimmästaren Justin Gaethje och chockade alla genom att utannonsera sin pension från sporten. Det betyder att vi aldrig kommer att få se Khabib vs Ferguson, en av de mest olycksbringande matcherna någonsin.

UFC försökte sätta ihop matchen fem (!) gånger bara för att behöva ställa in mötet lika många gånger. Ferguson tror dock att det finns en chans att matchen ändå blir av. På sin Instagram story postar Ferguson ett inlägg med en bild på dem och skriver:

 – Vi syns snart tjockskalle!

Ferguson förlorade möjligheten att ta sig an Khabib då han accepterade en match mot Gaethje i början av maj 2020. Han kom att förlora via TKO i femte ronden och fick därmed sin rekordlånga vinstsvit bruten. Dessförinnan hade han inte förlorat sedan 2012.


Relaterat


Vad står näst för Ferguson och Khabib?

Det är få som tror att Khabib kommer att återvända till buren. Under sin segerintervju berättade han att det var ett beslut som han lovat sin mamma.

Det är oklart vad Khabib kommer att ägna sig åt framöver, men med tanke på hans enorma inflytande och stora följarskara så står många dörrar öppna.

Ferguson har också många alternativ. Med Khabib borta från lättviktsekvationen så kommer toppskiktet att kämpa om att bli nästa mästare. Med en tredjeplats i rankingen så kommer Ferguson med största sannolikhet att antingen slåss om bältet eller vara högst en match ifrån.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste NyttTony Ferguson

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...