Alistair Overeem bryter tystnaden efter tuffa förlusten: “Första slaget bröt min näsa”

✔ Tungviktarna hyllar varandra ✔ Slutet för Overeem? Verkar inte så!

I söndags gjorde tungviktarna Alistair “The Demolition Man” Overeem och Alexander Volkov upp i ett häftigt tungviktsmöte på UFC Fight Night 184 i Las Vegas.

Drabbningen var galans huvudmatch och det var klart att vinnaren skulle ta ett stort kliv framåt i kampen om nästa chans att slåss om tungviktsbältet.

Overeem fick slutligen se sig besegrad i den andra ronden via TKO. Det var ett brutalt avslut från Volkov som visade stor dominans i de stående striderna och även stoppade Overeems nedtagningar samt försök till clinch.

Detta var Volkovs främsta prestation och i sin segerintervjun gjorde han det klart och tydligt vad han vill ha härnäst.

 – Jag vill slåss om bältet, helt klart!


HETAST JUST NU


Alistair Overeem och Alexander Volkov hyllar varandra

Förlusten mot Volkov bröt Overeems segersvit på två segrar i rad och kan innebära slutet på holländarens långa och stjärnspäckade karriär.

Efter matchen har både Overeem och Volkov tagit till Instagram och hyllat varandras prestationer samt karriärer. De är båda veteraner inom sporten och har stor respekt för varandra.

– Du är en sann krigare Alexander Volkov, grattis till vinsten! I går var inte min kväll och jag kunde inte komma tillbaka in in matchen efter att det första slaget i den första ronden bröt min näsa.

– Nu är min högsta prioritet att återhämta mig och spendera välförtjänt tid med min familj. Men jag kommer inte vara borta länge från gymmet. Tack till alla för er support, jag ser era kommentarer och ni är bäst!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Alistair Overeem (@alistairovereem)


– Jag har en enorm respekt för denna legend, skrev Volkov på sin Instagram. Alistair är en av de fighters som jag har växt upp med. Men en fajt är en fajt och den starkaste vinner. En ära att få mötas och jag vill tacka honom, mitt team och min familj för denna seger! Vi fortsätter framåt, avslutar Volkov.

 

Vem tycker du Volkov ska möta härnäst?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Alexander VolkovAlistair OvereemNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...