“Nu får jag möta en gammal gubbe – ingen annan vågade”

✔ Klart: Anton Turkalj fightas på helgens storgala! ✔ Hälsningen: "Ta med lite gyros!"

Den obesegrade Göteborgstalangen Anton Turkalj, 24, har återigen fått en ny motståndare till helgens stora MMA-gala i Stockholm.

Det blir nu greken Athanasios Herkeletzis, 41, som hoppar in på bara några dagars varsel för att göra upp mot Turkalj på BRAVE CF 37. Det bekräftades nyligen av organisationen BRAVE Combat Federation.

Turkalj är knappast blyg för kaxiga uttalanden, men visar en något mjukare sida när MMAnytt når honom för att fråga om motståndarbytet.

– Jag är jävligt tacksam och har stor respekt för Athanasios som hoppar in på så kort varsel när ingen annan vågade. Han får gärna ta med sig lite gyros till mig, säger Anton Turkalj med ett skratt.

View this post on Instagram

Den obesegrade Göteborgstalangen @antonturkalj fightas med #känsla i helgen! 🔥 Två motståndare har hoppat av, men @bravemmaf har lyckligtvis hittat en ersättare på kort varsel! 👊 Svep vänster! ⬅️ 📸: @stefanromaremma #BRAVECF37 #BRAVECF37🇸🇪 #MMA

A post shared by Ashah Tafari (@mma_ashah) on


LÄS MER: BRAVE CF 37 i Stockholm – Matchkort, Tider och Info


Anton Turkalj: “Nu får jag möta en gammal gubbe istället”

Turkalj var tidigare bokad både mot Norges Thomas Narmo och Italiens Riccardo Nosiglia – som bägge två drog sig ur på grund av skador. Och enligt honom själv fanns också fler motståndare som var klara, som aldrig hann rapporteras innan även de skrotades.

– De är pussies hela bunten. Det här är typ femte motståndarbytet, säger Turkalj och fortsätter:

– Nu får jag möta en gammal gubbe istället. De ringde runt hela dagen igår och det var ingen annan som vågade möta mig på så kort tid. Jag var till och med redo att köra i tungvikt och det fanns faktiskt en kille från England som också tackade ja – men så sket det sig av någon anledning, jag vet inte riktigt varför. Så respekt till Athanasios som kommer hit och kör mot mig.

Turkalj kommer in med ett fläckfritt record på 4-0 som proffs, och har av MMAnytt rankats som ett av Sveriges hetaste framtidsnamn. Stjärnskottet fick stor uppmärksamhet runt sitt namn i samband med en grapplingmatch mot UFC-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson i vintras – och planerar nu att bli nästa svensk i UFC.

Herkeletzis har å andra sidan ett matchfacit på 3-1 och gör nu comeback till buren efter mer än fyra års frånvaro. I sin senaste fight besegrade han landsmannen Alexiadis Michael via teknisk knockout.

BRAVE CF 37 går av stapeln bakom stängda dörrar på Clarion Hotel Sign går endast att streama live online. För mer information om galan, klicka här.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...