Bea Malecki om TUF-motståndet: “Världens tråkigaste MMA-fighter”

✅ Svenska talangen sågar motståndaren: "Jävla säl" ✅ Avslöjar tjafset: "Sa att hon skulle knocka mig innan"

Under den förra veckan sändes det sjätte avsnittet av den nuvarande säsongen av The Ultimate Fighter, där vi fick se svenska Bea Malecki ta sig an Leah Letson i sin första match i turneringen.

Läs mer: Bea Malecki förlorar blodig match i TUF 28

Matchen blev en en extremt blodig historia och slutade efter två ronder i en domslutsseger i Letsons favör. Detta efter att amerikanskan stundtals lyckats kontrollera Malecki på marken både i den första och andra ronden.

“En jävla säl”

Malecki erkänner att hon är besviken över att det inte blev en tredje rond – samtidigt är hon väldigt kritisk mot sin moståndare, som hon kallar för “Världens tråkigaste fighter”.

– Letson fightades för att vinna, inte för att fightas. Det var skittråkigt. Jag kommer ihåg att jag låg där och kände att jag hade en jävla säl på mig liksom. Världens tråkigaste MMA-fighter, säger Malecki om sin motståndare under ett nyligt avsnitt av MMAnytt-podden.

Särskilt irriterande var det eftersom Letson inför matchen lovat knocka svenskan:

– Hon sa ju det innan, att “Sorry Bea, men jag kommer knocka dig”, fortsätter Malecki.

Relaterat: Kelvin Gastelum tokhyllar svenska Pannie Kianzad: “Hon var otrolig”

“Tunnelseende hela matchen”

Samtidigt medger den 27-åriga svenskan – som hittills bara hunnit med två proffsmatcher i sin karriär – att hon inte är helt nöjd med sin insats i TUF-huset.

– Jag tycker inte jag gjorde så bra ifrån mig. Jag hade ett sjukt adrenalinpåslag, och hade tunnelseende i stort sett hela matchen. Jag vet inte var det kom från, det kan ha varit att jag var extremt nervös, säger Malecki.

Trots att matcherna i TUF-huset utspelar sig för en mindre publik än vanligtvis påpekar Malecki att hon upplevde en stor press när hon gick ut till buren.

– När man kollar det på TV ser det ut som en sparringmatch. Men det är inte det! Det är nästan värre än att gå in i en arena med massa folk. Dana White och flera andra sitter där, det är nervöst, säger hon.

Kolla in hela podd-avsnittet med Malecki här!

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara