Ny proffsvinst för världsmästaren: “Bästa känslan någonsin”

✅ Avslutade veteranen i huvudmatchen på hemmaplan ✅ Kolla in MMAnytts exklusiva segerintervju!

Irman Smajic har nu börjat bygga upp en vinstsvit som professionell MMA-fighter.

Tungviktsjätten, som tidigare har vunnit både EM och VM i MMA-klass A, återvände till buren i huvudmatchen på hemmagalan Excellence Fighting Championship 1 i Linköping under kvällen. Där ställdes han mot den makedonske veteranen Ivan Vicic – som “The People’s Champ” avslutade via teknisk knockout i den första ronden.

I en exklusiv segerintervju med MMAnytts Stefan Romare avslöjar Smajic att han tacklades med fler skador inför matchen, som han trodde skulle hindra honom från att fightas. Något som gjorde honom “väldigt nervös”.

– Men de gjorde inte det, jag tog mig igenom matchen. Adrenalinet kickade på och så vart det hur bra som helst, säger Irman Smajic.

Irman Smajic. Foto: Stefan Romare/MMAnytt

Irman Smajic: “Det roligaste jag varit med om”

Att få till en seger framför hemmapubliken betyder särskilt mycket för Smajic.

– Du anar inte hur skönt det var. Det var den bästa känslan någonsin. VM-guld är ju en skön känsla, men det här är ju familj, vänner och bekanta som står här och hejar på mig. Det finns inget bättre än det här. Det här är det roligaste jag varit med om, fortsätter han.

Smajic har nu ett professionellt matchfacit på 2-0.

Kolla in hela intervjun i videon ovan!


LÄS MER: Supertalangen vann bältet i Linköping: “Hon hade ett hårt huvud”

LÄS OCKSÅ: Excellence Fighting Championship 1: Resultat


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara