Foto: Stefan Romare-MMAnytt/Viaplay

Mismatch? Norske stjärnan vinner brutalt – på nolltid!

✅ Mötte fighter med fler förluster än vinster ✅ Var nästan över innan det började

Alldeles nyss fick vi se den första av de delade huvudmatcherna på MMA-galan Superior Challenge 20. Där fick vi se den meriterade och professionellt obesegrade norrmannen Kenneth Bergh ta sig an österrikaren David Marcina – en fighters som kom in med fler förluster än vinster på sitt record.

Vad som redan på förhand såg ut som en tämligen ojämn matchning, fick också väntat resultat. Bergh golvade nämligen sin motståndare på nolltid och segrade via brutal teknisk knockout efter ett gäng hårda slag på marken.

Så här skriver MMAnytts Johan Taliercio i sin play-by-play-rapportering:

Lätt tungvikt: No Kenneth Bergh vs. David Marcina At

Rond 1:

Bergh går in direkt med en slagserie, och Marcina ställer sig mot buren och låter Bergh fullständigt avlossa slag och sänka honom. Det tar bara sekunder innan domaren bryter – det såg inte ut som Marcina ville vara där över huvud taget.

 

Officiellt resultat: Kenneth Bergh vinner via TKO (slag), rond 1, 0:25


RELATERAT: Anton Turkalj SÅGAR norske stjärnan: “Helt sjukt – vilken nolla!”


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttSuperior Challenge

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara