MMAnytt avslöjar: Cage Warriors-mästaren Nathaniel Wood klar för UFC-debut

✅ EXKLUSIVT ✅ Brittiska knockoutartisten skriver på för UFC ✅ Gör sin debut i Utica

Källor till MMAnytt kan nu avslöja att den talangfulla engelsmannen Nathaniel Wood har skrivit kontrakt med UFC. Enligt uppgifter planeras 24-åringen göra sin debut på UFC Fight Night 131, som äger rum i Utica, New York den första juni.

Någon motståndare för “The Prospect” har inte hittats ännu.

Nathaniel “The Prospect” Wood. Foto: Jim Edwards/MMAnytt

Mästare i Cage Warriors med flera imponerande knockouts

Wood (13-3 MMA) står för närvarande med fem raka segrar och är dessutom den regerande bantamviktsmästaren i Cage Warriors – en av Europas ledande MMA-organisationer.

Av sina totalt 13 vinster har endast två gått tiden ut. Ytterligare två av segrarna har säkrats via submission – medan resterande nio har kammats hem via T/KO.

Wood har vunnit fyra matcher i rad via knockout – senast efter endast 50 sekunder, när han försvarade bältet mot Luca Iovine på Cage Warriors 92. Kolla in videon ovan!

Vem borde Nathaniel Wood möta i sin UFC-debut?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtNathaniel WoodSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.