MMAnytt-podden #25: Sadi-recap & UFC 228 preview

MMAnytt-podden är tillbaka i ditt liv - följ avsnitt #25 med Ashah, Stefan och Kenny Starfighter LIVE och kom med dina tankar, funderingar och/eller frågor i kommentarsfältet!Trion kör en recap på #PFL7 där svenske Sadibou Sy vann stort och avancerade till miljonturneringens slutspel + en gedigen preview med breakdowns, analyser och bettingtips inför helgens #UFC288 & mycket mer!

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 3 september 2018

MMAnytt-podden #25 Sadi-recap & UFC 228 preview!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Missa inte MMAnytt-podden #24 med Ashah, Stefan och Kenny Starfighter!

MMAnytt-podden är tillbaka i ditt liv – missa inte avsnitt 25 med Ashah TafariStefan Romare och Kenny “Starfighter” Lindberg.

I kvällens avsnitt kommer trion att titta tillbaka på förra veckans PFL 7, där svenske Sadibou Sy levererade en stor knockoutvinst över UFC-veteranen Caio Magalhes för att knipa en plats i miljonturneringens slutspel. Gänget tittar även tillbaka på helgens Cage Warriors 96 likväl som några av de största nyheterna från den senaste veckan – innan det sedan är dags för deras förhandstitt på med breakdowns, analyser och bettingtips inför helgens UFC 228: Woodley vs. Till.

Häng med live och kom gärna med tankar, funderingar och/eller frågor i kommentarsfältet!

Titta på livevideo från MMAnytt på www.twitch.tv

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara