MMAnytt-podden #25: Sadi-recap & UFC 228 preview

MMAnytt-podden är tillbaka i ditt liv - följ avsnitt #25 med Ashah, Stefan och Kenny Starfighter LIVE och kom med dina tankar, funderingar och/eller frågor i kommentarsfältet!Trion kör en recap på #PFL7 där svenske Sadibou Sy vann stort och avancerade till miljonturneringens slutspel + en gedigen preview med breakdowns, analyser och bettingtips inför helgens #UFC288 & mycket mer!

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 3 september 2018

MMAnytt-podden #25 Sadi-recap & UFC 228 preview!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Missa inte MMAnytt-podden #24 med Ashah, Stefan och Kenny Starfighter!

MMAnytt-podden är tillbaka i ditt liv – missa inte avsnitt 25 med Ashah TafariStefan Romare och Kenny “Starfighter” Lindberg.

I kvällens avsnitt kommer trion att titta tillbaka på förra veckans PFL 7, där svenske Sadibou Sy levererade en stor knockoutvinst över UFC-veteranen Caio Magalhes för att knipa en plats i miljonturneringens slutspel. Gänget tittar även tillbaka på helgens Cage Warriors 96 likväl som några av de största nyheterna från den senaste veckan – innan det sedan är dags för deras förhandstitt på med breakdowns, analyser och bettingtips inför helgens UFC 228: Woodley vs. Till.

Häng med live och kom gärna med tankar, funderingar och/eller frågor i kommentarsfältet!

Titta på livevideo från MMAnytt på www.twitch.tv

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah