MMAnytt-podden #28: Malin Hermansson, Taylan Isik & Nabbe Malki m.fl!

✅ Fullt hus för ett riktigt dunderavsnitt av MMAnytt-podden - LIVE klockan 19.00! ✅ Galenskaper väntar när Taylan Isik och Nabbe Malki ringer in inför hatmatchen på AK Fighting Championship! ✅ Bellator-fightern Malin Hermansson gästar studion tillsammans med Patrik Hjulström och Alexander Khalaf!

Titta på livevideo från MMAnytt på www.twitch.tv


Avsnittet finns tillgängligt på Facebook och Twitch – denna gång med flera gäster för vad som kommer bli det fetaste programmet någonsin! Vill du istället lyssna på podden finns den på Soundcloud, iTunes, Spotify, Stitcher och alla andra ställen där du hittar podcasts!

I avsnitt 28 hade vi både Taylan Isik och Nabbe Malki samtidigt via telefon. De möts i huvudmatchen på lördagens AK Fighting Championship i Örebro och grabbarna verkar tycka riktigt illa om varandra, för att uttrycka sig milt. Se bara vad som skrivits på Instagram:

View this post on Instagram

OKEJ! NYTT MAIN-EVENT! Ny motståndare för min del. En ära! @nabbemalki utmande mig i februari och pga jobb kunde jag inte ta matchen. Jag erbjöd honom match på fcr3 då tackade han nej och skyllde på att han hade denna match bokad. När hans motatåndare blev sjuk lät jag honom inte gömma sig. Trotts Oförberedd för Nabbe och försvagad pga viktminskning gjorde jag vad jag kände mig tvungen att göra. Har du nämt mitt namn, då får du ta och stå för konsekvenserna. Jag snackar massa skit när det är du min vän som börjar? Det här är MMA och inte TFC. @akevent_pr @akademinord @boxningsklubben_rapid @vbk_brottning #västeråsfightclub #Västerås #sala @muay8435 @silverstadens_kampsportcenter

A post shared by Taylan ışık (@taylan_isik) on

View this post on Instagram

Efter många om och men så är mitt motstånd nu färdigställt efter det tragiska beskedet som min förra motståndare @addissaljevic fick ifrån sjukhuset! Måste bara säga FAN vad gött det ska bli att söva den här snubben efter allt skittsnack och alla lögner! Han blev uppbjuden för ett par månader sedan och ställde sedan in matchen två veckor innan pga av att han hade ”missat att han jobbar” den helgen. Oavsett hur mycket skit han går runt och snackar så kommer det slutligen att vara vi två i buren och ingen kommer att kunna rädda honom ifrån vad som ska komma skall! #Letsgo 🔥🦁 @stockholmkickboxning @fightersgymphuket @stoneisland_official @stonesandmetalsofficial @kimurase @ruccolapastapizzadeli @crammer.naprapat @conventum @ritznightclub @gabrielteymur_thebarber @mmanytt @photographyviking @askarifighter @mto.bilcenter @alexanderkhalaf @akevent_pr

A post shared by MMA Fighter (@nabbemalki) on

Skärmdump från Instagram

Malin “The Herminator” Hermansson – Sveriges första kvinnliga Bellator-fighter

Under hela avsnittet har vi med oss tre gäster i BrainPunch-studion i Bålsta. En av den är den stigande stjärnan Malin Hermansson – som nyligen blev den första svenska kvinnan att skriva på för topporganisationen Bellator MMA!

“The Herminator” har med sig sambon och tränaren Patrik Hjulström, som är huvudcoach på MMA-klubben Akademi Nord i Örebro. Paret kommer även i sällskap med Alexander Khalaf från AK Event & PR, som arrangerar AK Fighting Championship ihop med Patrik och Akademi Nord.

Från vänster: Alexander Khalaf, Malin Hermansson och Patrik Hjulström – alla är med i studion under hela avsnittet!

Från MMAnytt är det Ashah Tafari och Stefan Romare som leder podden medan bildproducenten Andreas Källberg ser över tekniken.

MMAnytt-podden #28: Programupplägg

Nedan kan du se ett ungefärligt upplägg för avsnittet.

 • 19.00:
  – Podden drar igång live på Facebook, Twitch och MMAnytt.se
  – Vi presenterar gästerna, diskuterar Malins Bellator-kontrakt och helgens AK Fighting Championship
 • 19.30:
  – Vi ringer upp Taylan och Nabbe för att ta tempen inför huvudmatchen – samt låta säga sitt till varandra
  – Dessa tycks ha en del “bad blood” och nu fortsätter tjafset live, medan vi andra får moderera så gott det går
 • 20.00:
  – Podden rundas av med obligatoriskt skitsnack där Ashah, Stefan, Malin, Patrik och Alexander diskuterar, spekulerar och tycker till om allt som hänt i MMA-världen den senaste veckan
  Jon Jones/USADA, presskonferensen inför Khabib vs. McGregor – you name it!

Vi är kända för att vara tidsoptimister som gärna låter konversationen sväva iväg så ta allt detta med en nypa salt…

Har du frågor till Malin Hermansson eller någon annan i podden? Sitter du och grubblar med random tankar/funderingar som du vill bolla med oss? Tveka inte att kommentera – här eller i livesändningens chattforum!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtPodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara