Kolla in det 13:e avsnittet av MMAnytt-podden nedan!

MMAnytt-podden: “Ser inte hur Glover Texeira kan besegra Ilir Latifi”

🎥 VIDEO+TEXT ✅ MMAnytt-podden är tillbaka! ✅ Lyssna på avsnitt 13 här!

‼️🔥MMAnytt-podden #13 LIVE🔥‼️Ashah Tafari och Johan Taliercio diskuterar helgens Cage Warriors – och Bellator MMA-galor, Ilir Latifi vs. Glover Teixeira och andra MMA-nyheter samt Pannie ''Banzai'' Kianzads match under nattens #InvictaFC29 och mycket mer! 👊🏻Har du någon fråga är det bara att att kommentera! ⬇️👇🏻

Publicerat av MMAnytt.se den 4 maj 2018


MMAnytt-podden är nu tillbaka med avsnitt 13, där MMAnytts Ashah Tafari och Johan Taliercio diskuterar helgens Cage Warriors – och Bellator-galor, Ilir Latifi vs. Glover Teixeira och andra MMA-nyheter samt Pannie Kianzads match under nattens Invicta FC 29 och mycket mer!

Kolla in hela avsnittet i videon ovan!

MMAnytt-podden spelas in på ett av Stockholms grymmaste hotell – Clarion Hotell Stockholm. Följ dem på FacebookInstagram och Twitter!

Vi vill ha din feedback!

MMAnytt-podden började som något av ett experiment med minimal utrustning. Sedan dess har vi spelat in avsnitt både i Sverige liksom i USA och hela tiden jobbat för att förbättra kvaliteten och kunna erbjuda er en ännu bättre podcast.

Har du kritik – positiv likväl som negativ – och/eller förslag på förbättringar samt önskemål för kommande avsnitt? Din feedback är guld värd för oss!

Kommentera här på MMAnytt, på Facebook eller maila oss på [email protected]!

PS. Vi är medvetna om att ljudkvaliteten lämnar mycket att önska den här gången. Trots ordentlig soundcheck i förväg så gick något snett och då vi sände avsnittet live så märkte vi detta först i efterhand. Vi hoppas att ni kan ha överseende så lovar vi att fixa till problemet till nästa vecka!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...