Kolla in det 13:e avsnittet av MMAnytt-podden nedan!

MMAnytt-podden: “Ser inte hur Glover Texeira kan besegra Ilir Latifi”

? VIDEO+TEXT ✅ MMAnytt-podden är tillbaka! ✅ Lyssna på avsnitt 13 här!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

‼️?MMAnytt-podden #13 LIVE?‼️Ashah Tafari och Johan Taliercio diskuterar helgens Cage Warriors – och Bellator MMA-galor, Ilir Latifi vs. Glover Teixeira och andra MMA-nyheter samt Pannie ''Banzai'' Kianzads match under nattens #InvictaFC29 och mycket mer! ??Har du någon fråga är det bara att att kommentera! ⬇️??

Publicerat av MMAnytt.se den 4 maj 2018


MMAnytt-podden är nu tillbaka med avsnitt 13, där MMAnytts Ashah Tafari och Johan Taliercio diskuterar helgens Cage Warriors – och Bellator-galor, Ilir Latifi vs. Glover Teixeira och andra MMA-nyheter samt Pannie Kianzads match under nattens Invicta FC 29 och mycket mer!

Kolla in hela avsnittet i videon ovan!

MMAnytt-podden spelas in på ett av Stockholms grymmaste hotell – Clarion Hotell Stockholm. Följ dem på FacebookInstagram och Twitter!

Vi vill ha din feedback!

MMAnytt-podden började som något av ett experiment med minimal utrustning. Sedan dess har vi spelat in avsnitt både i Sverige liksom i USA och hela tiden jobbat för att förbättra kvaliteten och kunna erbjuda er en ännu bättre podcast.

Har du kritik – positiv likväl som negativ – och/eller förslag på förbättringar samt önskemål för kommande avsnitt? Din feedback är guld värd för oss!

Kommentera här på MMAnytt, på Facebook eller maila oss på [email protected]!

PS. Vi är medvetna om att ljudkvaliteten lämnar mycket att önska den här gången. Trots ordentlig soundcheck i förväg så gick något snett och då vi sände avsnittet live så märkte vi detta först i efterhand. Vi hoppas att ni kan ha överseende så lovar vi att fixa till problemet till nästa vecka!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...