Paul "Semtex" Daley. Foto: Bellator MMA

Paul Daley möter Michael “Venom” Page i Bellators welterviktsturnering

✅"Venom" Page till MMAnytt: "Daley är en bitch... Jag kommer att förstöra honom" ✅Daley har knockat 30 av sina motståndare, Page är fortfarande obesegrad

När Bellator annonserade namnen inför sin welterviktsturnering så var det många som undrade varför Paul Daley inte var med på listan över deltagare. “Semtex” Daley är en av världens bästa welterviktare men den senaste tiden har hans relation med Bellator varit kylig. Nu verkar det dock som att båda parter har kommit överens då Daley skrivit nytt kontrakt inför turneringen och kommer att möta Michael “Venom” Page i sin första match.


LISTAN: Här är welterviktarna som gör upp i Bellators stora turnering


“Daley är en bitch”

Daley har länge varit ett kontroversiellt namn i MMA-världen men hans matchfacit talar för sig självt då han avslutat 30 stycken motståndare via TKO/KO.

När Bellator avslöjade listan inför sin welterviktsturnering hade det varit något av en skymf att inte inkludera Daley och lyckligtvis kunde MMA-journalisten Ariel Helwani avslöja att “Semtex” och Bellator äntligen kommit överens:

När MMAnytt pratade med “Venom” Page så kunde han avslöja att en av anledningarna till att han tackade ja var för att han skulle få möta Daley.

Nu har han planer om att förstöra Daley i en efterlängtad match mellan två av Englands mest talangfulla fighters.

“The main reason I signed is because Bellator said I would get him first round that’s why I was pissed when I heard he bitched out,” sade Page till MMAnytt.

“He’s a bitch and was bullied into signing now I’m gonna destroy whats left of him.”

“Venom” Page är fortfarande obesegrad i sin professionella MMA-karriär med 13 raka vinster varav 11 är via avslut. Han var senast i buren under Bellator 200 då han fick sin motståndare att ge upp i andra ronden.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...