Tobias Harila redo för UFC: “Är dags nu”

✔ "Kan gå in som Khamzat - inte det vi siktar på"

Tobias Harila och Adam Westlund bjöd på ett fullständigt galet krig i huvudmatchen på Superior Challenge 21 i lördags.

Läs mer: Fina hyllningen till Adam Westlund – efter fullständigt galna fajten

Efter tre ronder av fullspäckad action stod Harila som vinnare via delat domslut. Och Västeråsfajtern, som därmed utökade sitt record till 8-1, känner nu att han är redo för den allra största scenen.

– Det är dags för UFC nu, alltså. Det är dags att börja tjäna feta pengar på det här, säger Tobias Harila i en intervju med MMAnytt:s Ashah Tafari direkt efter matchen.

“Kan gå in som Khamzat”

Harilas tränare Jörgen Hamberg håller med sin fajter och menar att man är och knackar på dörren till UFC nu.

– Jag vet att Tobbe skulle klara av många av UFC:s fajters på den nedre halvan redan nu, om man säger så. Han har tid att mogna, han har hål att stänga, och vi har lite att jobba på. Men med tanke på hur fort han har utvecklats så är han absolut där snart, säger Hamberg.

Läs också: Superior Challenge 21 – Fullständiga resultat

Hamberg utesluter inte heller att andra topporganisationer också skulle kunna vara aktuella för Harila.

– Sen kan man gå in som Khamzat och vara på toppnivå från start, men det är inte det vi siktar på. Däremot så kan vi gå in och vara på den nivån. Sen om det är UFC, Bellator eller KSW spelar inte så stor roll. Han är redo för en stor organisation nu, avslutar Hamberg.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara