Veckans kommentar v. 16: “Jag måste ge cred till Alex…”

✅Årets andra vinnare har nu utsetts ✅ Fortsätt kommentera för en chans att vinna priser!

MMAnytt har nu lanserat återkomsten av “Veckans kommentar”, och vi är glada att meddela att ännu en vinnare nu utsetts! Det är en sann veteran i MMAnytts kommentarsfält; ingen mindre än Frantic som delade med sig av insiktsfulla tankar gällande Alexander Gustafssons nya kontrakt och framgångar i media.

“Jag måste ge cred till Alex att han bytte manegement.

Direkt så började han synas bra mycket mer i sociala medier där han kommenterade (kanske lite obekvämt ibland) det ena och andra.

Men sedan blev det JRE följt av Ufc Tonight och nu nytt kontrakt.

Riktigt bra exponering av dem, snyggt!

Nu är det bara att hoppas att han får signera en fajtingkontrakt mot Luke också ??”

Vi på MMAnytt är lika glada att se Sveriges stolthet Gustafsson ta sig till en helt ny nivå, och hans ökade närvaro, inte bara i divisionen men även inom media och bland MMA-fans, är märkbar, uppskattad och lönsam för både lätt tungviktaren själv och alla fans som följer honom.

Vinnare av veckans kommentar ska mejla namn, gatuadress, postadress och postnummer till [email protected] för att få priserna hemskickade. Det är viktigt att ni använder samma e-postadress som är registrerat med ert Disqus-konto. Fortsätt dela med er av era tankar och önskemål om MMA-nyhter och innehållet på MMAnytt, vi ser fram emot att annonsera denna veckans vinnare inom sju dagar.

Förra veckans vinnare annonserades här.

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...