Zvonimir Kralj vinner stort – avslutar matchen på 29 sekunder!

✔ "Ville gå tre ronder och misshandla honom"

Nyligen avgjordes underkortets sista match på BRAVE CF 39 i Stockholm. Där fick vi se Göteborgsfightern Zvonimir Kralj ta sig an Frankrikebaserade Samir Sadoun i tungvikt.

Inför matchen uppmärksammades Kralj i ett stort reportage här på MMAnytt. Och när det väl var dags för fight dröjde det inte länge innan segern var hans. “The Croatian Sensation”, som han kallas, inledde nämligen genast med ett antal stenhårda bensparkar som fick motståndaren att falla till mattan – varpå han snabbt kunde avsluta matchen via teknisk knockout efter några efterföljande slag på marken.


LÄS MER: MMA-fightern brutalt ärlig om ångesten: “Grät varje gång”


– Jag hade en jättebra känsla både igår och idag. Det kändes som att allt skulle gå bra. Jag ville gå tre ronder och misshandla honom, men han var så jävla trevlig så jag fick göra det snabbt istället, säger Zvonimir Kralj till MMAnytt efter matchen och fortsätter:

– Jag blev glad och började gråta, men samtidigt var jag lite ledsen för honom också.

Zvonimir Kralj: “Vill börja jaga efter bältet”

I reportaget inför fighten avslöjade Kralj att han skulle lägga ner MMA-karriären – om han förlorade matchen mot Sadoun. Nu är han istället 6-3 som proffs och framtiden ser onekligen ljus ut.

– Jag hade bestämt mig för att om jag hade förlorat idag, så skulle jag lägga handskarna på hyllan och vara färdig med det här. Men med en vinst här idag har jag en bättre framtid som fighter, säger han.

Med två barn hoppas Kralj nu på att erbjudas ett större kontrakt, så att han säkra sin ekonomiska trygghet och satsa fullt ut som elitidrottare.

– Ge mig ett kontrakt så att jag kan vara säker. Det spelar ingen roll om det är BRAVE eller någon annan – jag vill in i en organisation och börja jaga efter bältet. Jag tror att det kommer nu. Jag börjar få mer och mer uppmärksamhet och fler ögon på mig nu, säger Kralj.

“Ge mig en till chans och lite tuffare motstånd”

Kvällens seger tog endast 29 sekunder. Med andra ord är han redo att göra en snabb återkomst till buren om rätt möjlighet presenterar sig.

– Jag vill ha mer. Jag frågade chefen här om han var imponerad, men han sa att han inte fick se så mycket. Så det är jag lite besviken över – men han får ge mig en till chans och lite tuffare motstånd så ska jag visa honom. Jag är redo och i form.

Slutligen vill Kralj även klargöra en sak gällande legendaren mot bakgrund av hans tidigare intervju med MMAnytt. Där sa han nämligen att han är bättre än legendaren Mirko Cro Cop – något som vissa läsare reagerade på.

– Det var lite skämtsamt. Han är en legendar, han kommer alltid vara det och jag älskar honom – han är min förebild. Men jag kan säga att jag hade vunnit mot alla de som körde på UFC 1, 2, 3, 4, 5, 6 och så vidare … För MMA utvecklas och vi alla blir bättre. Mirko har ett vapen och det är hans vänsterspark. Han är skitstark, han är en legendar – en jättebra fighter. Men teknikmässigt har jag honom. Och utan steroider dessutom, säger Kralj med ett skratt.

View this post on Instagram

This one is for the haters. W

A post shared by Zvonimir Kralj (@zvonne_mma) on


SE ÄVEN: BRAVE CF 39 i Stockholm – Resultat


 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...