default image
Lucie Pudilova
Bullet
6 - 1 - 0
TJECKIEN
Född:
17-3-1982
Ålder:
39 years
Stad:
Pribram
Organisation:
Vikt:
63 kg (140 lbs)
Längd:
180 cm (5'11")
Vinster:
6
Förluster:
1
Oavgjorda:
0

  Lucie Pudilova

  22-åriga Lucie Pudilova är en tjeckisk MMA-utövare som tävlar i UFC:s bantamviktsdivision för damer. Lucie Pudilova började träna MMA som 16-åring. Lucie Pudilova tränar på gymmet KBC Pribram MMA i sin hemstad Pribram.

  Lucie Pudilova (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

  Lucie Pudilova (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

  Lucie Pudilovas MMA-karriär innan UFC

  Lucie Pudilova har samlat på sig sex vinster och en förlust under sin professionella MMA-karriär, där den enda förlusten kommer via ett enhälligt domslut mot svenska Lina ”Elbow Princess” Länsberg.

  Lina Länsberg tar hem en seger mot Lucie Pudilova på Battle of Botnia 2015.

  Lucie Pudilova vs. Lina Länsberg

  Lucie Pudilova förlorade ett enhälligt domslut mot Lina Länsberg på Battle of Botnia 2015.

  Lucie Pudilova i UFC

  Lucie Pudilova hoppade in som motståndare på kort notis för ett returmöte mot Lina Länsberg som gick av stapeln som den första matchen på UFC Fight Night i London den 18 Mars 2017. Inför returen uppgav Lucie Pudilova för UFC att hon förberett sig för Länsbergs fruktade clinch den här gången, och att hon är överlycklig över att göra sin UFC-debut då det har varit hennes dröm sedan länge.

  Lucie Pudilova förlorade även det andra mötet mot Lina Länsberg, återigen via ett enhälligt domslut, denna gången dock betydligt mer kontroversiellt än förra gången. Lina Länsberg hyllade dock Pudilova i segerintervjun efter matchen, och sade att hon såg henne som den riktiga vinnaren av matchen. Lucie Pudilovas enda två förluster i karriären är nu från möten med Länsberg.

   

  Svara