Här är huvudmatcherna för storgalan i Göteborg!

✅ Flera heta stjärnor klara ✅ Senaste nytt om AK Fighting Championship 3!

Den 11 december är det dags för AK Fighting Championship 3 på The Theater i Göteborg.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Nu står alla tre av galans huvudmatcher klara, och förutom Alexander “The Mauler” Gustafssons återkomst till ringen får vi bland annat se den svenska boxningsstjärnan Mikaela Lauren samt thaiboxningsstjärnan Sanny Dahlbeck gå matcher.

Biljetter till AKFC 3 har säljs hos Showtic. Galan kommer även bjuda på en storstilad show, med artistuppträdanden och annat skoj, enligt eventprogrammet.

Kolla in info om galans tre huvudmatcher nedan!

Alexander Gustafsson vs. Anton Turkalj

I galans huvudmatch får vi se när den svenske UFC-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson återvänder till ringen, som tidigare rapporterat. Detta i form av en no gi-match i grappling mot den svenska MMA-talangen Anton Turkalj.

Turkalj är en ung fighter som tävlar i lätt tungvikt och har ett obesegrat record på 4-0. Han får nu chansen att ta sig an den svenske UFC-legendaren Gustafsson, som officiellt gick i pension från MMA efter sommarens UFC Stockholm.

LÄS OCKSÅ: Alexander Gustafssons svar – efter UFC-bossens comeback-besked

Mikaela Laurén vs. Paty Ramirez

I galans andra delade huvudmatch får vi se den svenska boxningsstjärnan Mikaela Laurén göra comeback. Detta när hon tar sig an Paty Ramirez. 43-åriga Laurén är en av Sveriges bästa boxare genom tiderna, med 31 segrar på 37 professionella matcher.

– Folk kommer att se en ny Mikaela kliva in i ringen den 11 december. Jag fyller 44 i år och fortsätter utvecklas. Allt känns rätt. Jag känner mig som ett underbarn, säger Laurén i en intervju med SVT.

32-åriga Ramirez kommer till mötet med ett record på 12-7.

Sanny Dahlbeck vs. Jonte Larsson

Galans första delade huvudmatch blir en riktigt spännande titelmatch i thaiboxning mellan stjärnan Sanny Dahlbeck och Jonte Larsson.

Detta blir också en comeback för Dahlbeck, som inte har fightats sedan slutet av 2017. Dahlbeck har ett record på 37-12, där 22 av segrarna har kommit via knockout. Larsson är en lovande thaiboxare från Tullinge Muay Thai, med ett record på 15-7.

Håll utkik på MMAnytt.se för mer information om AK Fighting Championship 3!

 

 

Ilir Latifi vs Alexey Oleynik

 

1.57 – 2.50

1 Oktober | 00:00 | UFC Vegas 61

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara