Foto via Viaplay Fighting

Bildextra: Forne mästarens sköna reaktion – när Luke Rockhold blir knockad

Hånfulla minen fångas på bild - precis när Yoel Romero knockar Luke Rockhold.

I huvudmatchen under nattens UFC 221: Romero vs. Rockhold i Perth, Australien, fick vi se nummer 1-rankade Yoel Romero kamma hem en brutal knockoutvinst över den tidigare Strikeforce – och UFC-mästaren Luke Rockhold.


LÄS MER: JUST NU: Yoel Romero knockar Luke Rockhold


Någon som såg ut att glädjas lite extra av att se Rockhold bli knockad var den forne mästaren Chris Weidman, som fångades på bild när han satt cageside med den här hånfulla minen:

Weidman var obesegrad med hela 13 raka vinster och tre framgångsrika titelförsvar, innan han förlorade mellanviktsbältet till Rockhold efter att ha blivit avslutad via teknisk knockout på UFC 194. De två skulle sedan göra upp i ett returmöte på UFC 199, men den returmatchen blev aldrig av då Weidman tvingades dra sig ur på grund av en skada.

Kategorier
Senaste NyttUFC 221

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah