Dana White i nytt infekterat tjafs med rivalen: “Lögnare och dumskalle”

✅ Får svar på tal: "Skulle slå skiten ur honom"

Dana White och Oscar De La Hoya är återigen i luven på varandra.

Det var under en nylig intervju med Barstool Sports som UFC-presidenten valde att ta heder och ära av den tidigare boxningslegendaren, som nu för tiden promotar sina egna boxningsevent.

Läs mer: Dana Whites klockrena svar – efter De La Hoyas utmaning

– Varför respektera De La Hoya? Han är ett rövhål! Han är en lögnare och en jävla dumskalle, säger White bland annat i intervjun.

Veckan senare besökte De La Hoya själv Barstool Sports, och när han fick höra vad White hade sagt om honom var han inte nådig mot UFC-bossen.

– Dana White är en mobbare. Om vi skulle mötas i ringen så skulle jag slå skiten ur honom, säger De La Hoya.

Tänker fortsätta – trots fiaskot

Dessutom meddelar boxningslegendaren att han kommer att ge sig in i MMA-branschen – trots att han fick skarp kritik för sitt första MMA-event, Golden Boy MMA 1.

Läs också: Dana White går loss om Liddell vs Ortiz 3 – hånar “pundaren” De La Hoya

– Jag kommer att ge mig in i MMA. Jag jobbar på något väldigt spännande. Jag kommer säkert få massa skit från Dana White för det, säger De La Hoya och skrattar.

Se hela intervjun med De La Hoya i spelaren nedan!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara