Dana White boxning
Dana White. Foto: Jim Edwards för MMAnytt

Dana Whites klockrena svar – efter De La Hoyas utmaning

✅ Utmanades till match av boxningsikonen – nu ger UFC-bossen svar på tal

Oscar De La Hoya och Dana White har legat i luven på varandra under den senaste tiden. Efter att White bland annat kallat De La Hoya för “pundare” svarade boxningslegendaren med utmana den 49-årige UFC-bossen till en boxningsmatch.

Relaterat: Oscar De La Hoyas utspel efter bråket – vill möta Dana White i boxning

Nu besvarar Dana White utspelet – och han är inte förvånad över utmaningen:

– Jag hörde honom just säga på TMZ att han skulle ge mig stryk i boxningsringen. Det verkar rimligt – den killen gillar ju att se 50-åringar slåss. Så det är verkligen rimligt att han vill den fighten, säger Dana White i en nylig intervju med Barstool Sports.

White hänvisar givetvis på den nyliga galan Ortiz vs. Liddell 3, som nyligen hölls av De La Hoyas Golden Boy Promotions. Huvudmatchen på galan var en rematch mellan de gamla veteranerna Tito Ortiz och Chuck Liddell, och matchen har kritiserats rejält i både förhand och i efterhand, bland annat av White.

De La Hoya hade en riktigt imponerande boxningskarriär, och gick i pension 2008 med ett record på 39-6, varav 30 vinster via knockout. Jämförelsevis har White aldrig gått någon professionell match av något slag.

Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara