Dana White släpper uttalande – efter sexskandalen

✔ Bryter tystnaden - efter anklagelserna

UFC-presidenten Dana White uppges vara involverad i en sexskandal. Enligt uppgifterna ska White bland annat ha betalat en strippa pengar vid ett flertal tillfällen – både för privata danser och sex.

Läs mer: UFC-chefen Dana White utpekad som offer – i sexskandal

Vid ett tillfälle ska UFC-presidenten ha filmats när han hade sex med strippan, varpå hennes pojkvän Ernesto Joshua Ramos ska ha använt videomaterialet för att utpressa White på pengar.

UFC MMA Dana White sexskandal

UFC-presidenten Dana White (ovan) har det svettigt just nu. Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Ska ha lovats pengar – av Dana White

Ramos fick dock aldrig se några pengar, och åkte i stället in i fängelse. Nu menar Ramos att White lovat honom så mycket som 450 000 dollar för att hålla tyst om hans namn – men eftersom Ramos aldrig fick se skymten av de pengarna heller väljer han att stämma UFC-bossen.

Nu har White släppt ett uttalande där han kommenterar de känsliga uppgifterna. Läs uttalandet i sin helhet nedan!

– Jag fick nyss reda på att jag blivit stämd under gårdagen. Den här snubben åkte in i fängelse efter att ha försökt utpressa mig för fem år sedan. Nu har han hyrt en advokat som också är en dömd brottsling, och försöker utpressa mig igen på 10 miljoner dollar. Han fick inga pengar från mig sist, och han kommer inte att få några pengar nu heller. Jag ser fram emot att domstolen avfärdar det här snabbt, så att jag kan bli av med de här skithögarna för alltid, säger White till Las Vegas Review Journal.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara