Nate Diaz tänder en joint under presskonferensen – passar till Brandon Moreno!

✔ ESPN-reportern bekräftar: "Rökte marijuana på scen, inte CBD"

Det finns få fighters som Nate Diaz – som tände en joint mitt under presskonferensen inför UFC 263.

Efter mer än ett års frånvaro kommer publikfavoriten Diaz äntligen att återvända i helgen. Han tar sig an den topprankade britten Leon Edwards i en femrondersmatch i weltervikt. Diaz är välkänd för sin ärliga personlighet och hans förkärlek till marijuana har fått honom att sticka ut ännu mer.

Inför sin återkomstmatch mot Anthony Pettis på UFC 241 tände Diaz en CBD-joint i en gest som verkligen fick igång publiken.

Det blev en liknande effekt när Diaz tände en joint under den senaste presskonferensen. ESPN:s Brett Okamoto klargjorde kort efteråt att det var Diaz egna märke av marijuana han rökte.

Diaz är en öppen brukare av marijuana och bor i delstaten Kalifornien där det är fullt lagligt. UFC 263 går av stapeln i Arizona där marijuana också varit lagligt för personligt bruk sedan november 2020.


INSTA


HETAST JUST NU


Titelutmanaren om Diaz: “En fantastisk människa”

Enligt uppgifter passade Diaz jointen till Brandon Moreno; titelutmanare i flugvikt, som tackade nej. Moreno hade dock bara bra saker att säga om Diaz.

– Denna killen är fantastisk, sade Moreno när han tillfrågades om Diaz. Detta är den första gången jag träffat Nate och han är en fantastisk människa.

Diaz har dock ingen enkel uppgift framför sig i helgen. Edwards är rankad på tredjeplats och har inte förlorat sedan ett möte med den numera regerande welterviktsmästaren Kamaru Usman i december 2015.

Å andra sidan har Diaz enbart vunnit en utav sina tre senaste matcher och har endast tävlat två gånger de senaste tre åren. Vid en vinst över Edwards skulle han dock kunna hoppa före i kön och möjligtvis även utmana om titeln.

 

Vem vinner: Nate Diaz eller Leon Edwards?

 

Kategorier
Nate DiazSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara