Pensionerade UFC-fightern räddar flera barn ur dödlig bilkrasch!

✔ Barnens far anklagad för mord - Försökte döda hela familjen!

MMA-profilen och före detta UFC-fightern Brendan Schaub hjälpte till att rädda flera barn efter att de varit inblandade i en tragisk bilkrasch som lämnade deras mamma död och deras pappa anhållen, anklagad för mord.

Den före detta tungviktsfightern pensionerade sig från UFC efter att ha gått sin sista match i december 2014. Han har sedan dess sadlat om till framgångsrik podcastare, kommentator och ståuppkomiker. Det var under ett avsnitt av hans show The Fighter and the Kid som Schaub berättade om sin heroiska insats.

Enligt Schaub så var han och hans fru på väg till en restaurang då de såg en lastbil som blockerade två körfält. När de kom närmare skymtade han ett barn som stod på ett kvaddat fordon. Barnet viftade med händerna och bad om hjälp.

 — Det stod en sex- eller sjuåring ovanpå bilen som ropade på hjälp, berättade Schaub. Jag sade, “Älskling, det där är ett barn”. Hon sa, “Fortsätt bara” men jag sa nej. [Barnet] pekade sedan nedåt mot ytterligare två barn i bilen.

Den före detta MMA-fightern uppmanade sin fru att stanna i bilen medan han närmare sig olycksplatsen. Schaub säger att han sedan såg flera barn i fordonet.

 — Bilen var helt förstörd, fortsatte Schaub. Det var en annan kille där som också var på plats, det var kanske lastbilschauffören, jag är inte säker, men vi är de första på olycksplatsen. Det fanns två barn och den äldre av dem sade hela tiden, ”Jag vill inte dö, jag vill inte dö” och jag säger, ”Du kommer inte att dö, kompis, du är kommer inte att dö”. Jag sade till killen att backa och jag tar tag i dörren, men den är sönder från kraschen och ihoptryckt med bilen.

— Så jag krossar och slår ut några fönster. De är redan trasiga, det är inte som att jag är någon jävla Captain America direkt. Jag drar ur allt krossat glas och jag tar ut barnet genom fönstret.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av WWL MMA (@wwlmma)


HETAST JUST NU


Mamman dog – Barnens far anklagas för mord

Efter att Schaub tagit ut ytterligare ett barn så såg han deras mor i bilens framsäte. Hon hade redan dött av sina skador och enligt Schaub så var det en hemsk scen.

— I framsätet fans en kvinna som hade avlidit, sade Schaub. Det fanns hjärnsubstans överallt, blod överallt, och ungen säger, “Mamma, mamma” och jag säger, “Titta på mig, titta inte där borta”. Han var så ung, det skulle ha fullständigt krossat honom.

Den avlidna kvinnan kom senare att identifieras som 26-åriga Aimee Garcia. Hon var det enda dödsoffret från olyckan medan hennes fyra barn överlevde.

Schaub påstod att han sett bilens förare springa ifrån olycksplatsen och att han blev påkörd av ett annat fordon. Föraren kom senare att identifieras som 31-åriga Cesar Iban Torres, far till barnen och Garcias partner. Han står anklagad för att medvetet ha kört på fel sida i ett försök att döda sig själv och hela sin familj.

Torres är nu misstänkt för mord, försök till mord, barnmisshandel, misshandel med dödligt vapen och motstånd vid gripande.

En GoFundMe-sida har upprättats för att stötta familjen och där skriver barnens moster att Garcia blivit utsatt för våld i hemmet under flera år.

 — Tacka gud för att barnen mår bra, men de är väldigt traumatiserade, skrev Angie Fuentes som startat pengainsamlingen åt barnen.

Schaub säger att han tagit kontakt med mostern och att han kommer att stå för bland annat begravningskostnaderna.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Brendan SchaubSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...