Rivalen vill servera flugviktsmästarens huvud på ett fat – till Henry Cejudo!

✔ "Han förrådde Cejudo – Nu är det hämnddags"

Den forna flugviktsmästaren Deiveson Figueiredo vill tacka legendaren Henry Cejudo på ett rätt unikt sätt. Han vill nämligen “halshugga” rivalen och flugviktsmästaren Brandon Moreno i deras laddade trilogimatch på UFC 270, i syfte att presentera huvudet till Cejudo. Detta eftersom han anser Moreno vara en förrädare.

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.45
Ketlen Vieira - 2.90
Bethard

I returmatchen mot Moreno kom Figueiredo att förlora titeln via submission (rear-naked choke). Trots det definitiva avslutet på matchen anordnades en trilogimatch, eftersom deras första möte slutade oavgjort till följd av ett poängavdrag för Figueiredo.

Nu vill Figueiredo sätta stopp för rivaliteten i trilogimatchen – inte bara för sig själv, utan även för mentorn och coachen Cejudo.

– Alla vet att Moreno var på (gymmet) Fight Ready (med Cejudo förut), sade Figueiredo i en intervju inför UFC 270. Han tränade på Fight Ready. Han tränade med Cejudo. Han tränade med alla coaches där.

– Det kommer att vara ett nöje att ta Brandon Morenos huvud och ge det till Cejudo, eftersom han förrådde Cejudo. Brandon Moreno bodde i Cejudos hem i två år, och efter det gick han till [Joseph Benavidez] för att hjälpa Benavidez inför matchen mot Cejudo. Nu är det hämnddags. Jag kommer att halshugga Brandon Moreno (och ge huvudet) till Cejudo som hämnd för (förräderiet).

Den forna dubbelmästaren Cejudo gick i pension 2020. Under sin otroligt framgångsrika karriär inom kampsport – där han bland annat vann guld i OS-brottning och två titlar i UFC – samlade han endast på sig två förluster, varav ett kom via delat domslut till den skickliga flugviktaren Benavidez.

Nu hjälper Cejudo utmanaren Figueiredo att, på gymmet Fight Ready, förbereda sig inför den delade huvudmatchen på UFC 270.

– Det jag gör nu är väldigt professionellt, sade Figueiredo. Jag har de bästa tränarna på Fight Ready, den bästa kosten. (UFC:s Performance Institute) har tagit hand om min mat i fyra månader. Jag är i den bästa formen av mitt liv. Jag är ett proffs. Det stöd jag fått från detta träningsläger är otroligt. Jag är väldigt glad just nu.

Har Figueiredo rätt – förrådde flugviktsmästaren Henry Cejudo?

 


HETAST JUST NU


Missa inte: UFC 270: Ngannou vs. Gane – Matchkort, Svenska Tider, Stream & Info


Speltips inför UFC 270: Francis Ngannou vs Ciryl Gane

I helgen är det äntligen dags att avgöra vem som är tungvikts- och flugviktskungen i UFC!

UFC 270 kommer att bjuda på två titelmatcher då mästarna Francis Ngannou och Brandon Moreno försvarar sina titlar mot Ciryl Gane och Deiveson Figueiredo.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på årets första UFC-gala! Där kan vi bland annat se att Ngannou öppnar upp som underdog i sitt första titelförsvar! Ngannou har dock gång på gång visat att han kraften att avsluta vemsomhelst, närsomhelst!

Kommer Ngannou att kunna knocka även Gane i helgen?  Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatcherna och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

UFC 270ODDSSPELBOLAG
Francis Ngannou2.25
Ciryl Gane1.77
Brandon Moreno1.68
Deiveson Figueiredo2.45
Oddsen ovan kan komma att ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.06
David Lemieux - 9.50
Bet365

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Henry CejudoSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...