Tony Fergusons video från sjukhuset är exakt vad du behöver just nu

✔ Tony Ferguson visar hur man hanterar en förlust på bästa sätt

Tony Ferguson må ha förlorat titelmatchen mot Justin Gaethje under helgens UFC 249, men det krävs mer än så för att hålla borta ett stort leende från “El Cucuy”.

Tony Ferguson tuffa förlust mot Justin Gaethje innebar inte bara hans första förlust sedan 2012, Ferguson kommer också att få se sig själv förbissedd i divisionens nästa titelmatch.

Efter att domare Herb Dean stoppat matchen i femte ronden och Gaethje korats till divisionens nya interimmästare så togs Ferguson till sjukhuset.

Där kunde man konstatera att han fått en ansiktsfraktur, något som dock inte stoppade honom att fortsätta framåt i fem ronder. Trots att han inte gick hem med titeln så hyllas Ferguson som en av organisationens tappraste fighters och han kom att vinna en hel del fans.

“El Cucuy” Ferguson tog nyligen till sociala medier för att skicka en liten video till sina anhängare och det är svårt att inte dra på smilbanden:


Missa inte: Khabibs oväntade meddelande till Tony Ferguson – efter den tuffa förlusten


Mer MMA-nyheter: UFC 249

 

Vem vill du se Tony Ferguson möta härnäst?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara