Foto: Mazdak Cavian

Amir Albazi till MMAnytt: “Jag gjorde bara min grej där inne”

Amir Albazi fick äntligen gå match framför den svenska publiken. Efter en snygg submissionvinst är han fortsatt obesegrad – och stora saker väntar honom framöver.

Den obesegrade bantamviktaren Amir Albazi (8-0) glänste ännu en gång i buren, när han tog sig an polacken Rafal Czechowsk (6-3) på gårdagens Scandinavian Fight Nights i Solnahallen.

Detta var första gången den Londonbaserade svensken gick match i Sverige, och efter en smått kämpig inledning av matchen kunde han kamma hem vinsten via en rear-nakde choke i den andra ronden.

Nu har han vunnit åtta raka matcher och alla segrar har även avslutats. Enligt honom är större organisationer redan och “knackar på dörren”. Kolla in segerintervjun nedan!

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
ExklusivtIntervjuNyheterRekommenderatSenaste NyttSvenska NyheterVideoZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara