Darren Till tappade synen i viktnedgång inför mötet med “Wonderboy”

✅ Ny video visar vad som skedde bakom scenerna i Tills extrema viktnedgång ✅ Britten fortfarande besegrad efter matchen på hemmaplan

OBS: VIDEON HAR TAGITS BORT FRÅN YOUTUBE

Det är nu allmänt känt att Darren Till missade vikten grovt då han vägde in på 174.5 lbs – alltså 3.5 lbs (ca. 1.6 kg) över viktgränsen inför mötet med den tvåfaldige titelutmanaren Stephen “Wonderboy” Thompson. Till har länge sagt att det inte finns några ursäkter, trots ett flertal rapporter om ett personligt familjeproblem natten innan invägning, som troligtvis involverade Tills gravida fru.

RELATERAT: 

Så småningom kom bägge fighters överens om omständigheter kring matchen, och efter full tid tilldelades Till seger via ett något kontroversiellt domslut efter en oerhört jämn match.

I en ny videoserie som följde Till inför matchen får vi se hur Till kämpar med vikten till den gränsen att han kollapsar och tappar synen.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste NyttVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...