Amir Malekpour: “Kom till Västerås och se hur en champ gör”

🎦 Exklusiv videointervju ✅ Regerande europamästaren i MMA redo att fortsätta segertåget ✅ Går match i Bombardier Arena i Västerås

Amir Malekpour kom till europamästerskapen i MMA i Bukarest som en doldis – och gjorde succé! Efter tre tuffa matcher ställdes Malekpour i finalen mot finnen Mici Saaristo som i den första turneringsmatchen brutit armen på svenske Jimmie Nilsson. Malekpour knockade Saaristo redan i första ronden och kände under medaljceremonin “som att han räddat planeten”.

Nu är Malekpour redo för nästa match efter att ha gått igenom en kortare rehab-period än förväntat. På Fight Club Rush 3 den 18:e augusti möter han Hamid Sadid från Västerås. Sadid är både duktig brottare och boxare – men Malekpour menar att han är bäst i sin division alla kategorier.

“Alla matcher börjar ståendes och vi kommer inte att gå till marken om inte jag vill det. Håller han det stående med mig blir det det sista han gör” sade Malekpour till MMAnytts Stefan Romare.

Spana in resten av intervjun i videorutan ovan!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtFight Club RushSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara