Exklusiv intervju med Amir Malekpour inför Fight Club Rush 3

"VI GÅR BARA TILL MARKEN OM JAG VILL, VILL HAN HA DET STÅENDE ÄR DET DET SISTA HAN GÖR"Regerande europamästaren i MMA Amir Malekpour är i slutskedet av förberedelserna inför matchen på Fight Club Rush 3 i Västerås den 18:e augusti.Hör honom berätta lite mer om tiden efter EM, hur han blev tillsammans med sin flickvän och hur han tror matcherna kommer gå för Tobias " Bad Intention" Harila, Serdar Altas, Zoran Milic och Fadi Asfar!

Posted by MMAnytt.se on Sunday, August 12, 2018

Amir Malekpour: “Kom till Västerås och se hur en champ gör”

🎦 Exklusiv videointervju ✅ Regerande europamästaren i MMA redo att fortsätta segertåget ✅ Går match i Bombardier Arena i Västerås

Amir Malekpour kom till europamästerskapen i MMA i Bukarest som en doldis – och gjorde succé! Efter tre tuffa matcher ställdes Malekpour i finalen mot finnen Mici Saaristo som i den första turneringsmatchen brutit armen på svenske Jimmie Nilsson. Malekpour knockade Saaristo redan i första ronden och kände under medaljceremonin “som att han räddat planeten”.

Nu är Malekpour redo för nästa match efter att ha gått igenom en kortare rehab-period än förväntat. På Fight Club Rush 3 den 18:e augusti möter han Hamid Sadid från Västerås. Sadid är både duktig brottare och boxare – men Malekpour menar att han är bäst i sin division alla kategorier.

“Alla matcher börjar ståendes och vi kommer inte att gå till marken om inte jag vill det. Håller han det stående med mig blir det det sista han gör” sade Malekpour till MMAnytts Stefan Romare.

Spana in resten av intervjun i videorutan ovan!

Kategorier
ExklusivtFight Club RushSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...