EM-aktuelle Robin Larsson: “Ska ta alla mästerskapstitlar som finns”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med EM-guldmedaljören i Kung Fu ✅ Vill vinna allt som går att vinna som amatör innan han går över till proffs

I slutet av april var MMAnytt på plats på Bosöns Elitidrottscenter i Stockholm för att vara med under MMA-landslagets uppladdning inför EM i Rumänien och VM i Bahrain senare i år.

Vi passade då på att ta ett snack med Robin Larsson från Eskilstuna som representerar Nova MMA Kampsportsförening. Larsson anser inte att man är en riktigt mästare innan man försvarat sin titel, gärna flera gånger.

Därför ångrar han att han aldrig fick chansen att försvara sitt europeiska mästerskap i Kung Fu. Vid frågan om vad som gör honom speciell så ligger svaret i den stående delen av fighting.

“Stående biten. Jag kommer ju som sagt från Kung Fu:n och det är många 1.90-snubbar som inte är vana att bli sparkade i huvudet. Det är jag ganska unik på” sade Larsson till MMAnytt.

Nedan kan du se hela den exklusiva intervjun samt träningsklipp från helgen på Bosön.

MMAnytt presenterar: Robin Larsson

Lätta tungviktaren @Robin Larsson representerar Nova Training Center i Eskilstuna och MMA-landslaget.Han är aktuell för EM i Rumänien och även för VM senare i år.Larsson är EM-mästare i Kung Fu och har som fokus att vinna allt som går att vinna på amatör-nivå för att sedan gå över till proffs.I april var MMAnytt inbjudna till Bosön Elitidrottscenter n för att ta tempen på landslaget inför det stundande mästerskapet och passade på att ta ett snack Robin Larsson.

Publicerat av MMAnytt.se den 11 maj 2018

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...