VILKEN kross!! Jonathan Westin återvänder med en brutal TKO på AK Fighting Championship 2!

Publicerat av MMAnytt.se Lördag 16 november 2019

HAN GÖR DET! Jonatan Westin slår ut Conor McGregors klubbkamrat!

✅ Avslutar irländaren i första ronden!

Alldeles nyss fick vi se den delade huvudmatchen på MMA-galan AK Fighting Championship 2 i Solnahallen. Där ställdes den svenske PFL-veteranen Jonatan Westin mot Conor McGregors klubbkamrat, den tidigare Cage Warriors- och Bellator-fightern John Redmond från Irland.

Det blev en tuff, men kort fight. Bägge fighters inledde vilt och Redmond fick in en del fina träffar inledningsvis. Men i slutändan var det Westin som kunde säkra avslutet via teknisk knockout efter en hel del hårda slag på marken i den första ronden.

Så här skriver MMAnytts Johan Taliercio i sin play-by-play-rapportering:

Mellanvikt – proffs: Jonatan Westin vs. John Redmond

Rond 1:

Westin får in en legkick mot en cirkulerande Redmond. Redmond får in en höger och sedan en kroppsspark.  Westin går för en hög spark och missar precis, innan han skiftar nivå och trycker upp Redmond mot buren.

Westin får in en legkick, och Redmond fortsätter få in sin raka höger. Westin får nästan in en hård huvudspark, men träffas sedan av en fin vänster från Redmond. Westin ser nästan lite skakad ut, men går därefter för en nedtagning och får ner irländaren på marken.

Westin jobbar med hård ground and pound ovanifrån, och Redmond ser riktigt beklämd ut där under. Redmond svarar inte på några av slagen, och domaren stoppar till sist matchen.

Officiellt resultat: Jonatan Westin vinnare via TKO (slag), rond 1, 3:08

Se MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez exklusiva segerintervju med Westin i videorutan ovan!

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...