Karl Albrektsson tillbaka – går ny match i Bellator!

✔ Fightas i Italien - MMAnytt avslöjar!

Den svenske MMA-stjärnan Karl Albrektsson har bokats för en ny fight i Bellator, som är en av världens största organisationer.

Enligt exklusiva uppgifter ska Albrektsson fightas på Bellator Milan, som äger rum i Milano, Italien den tredje oktober.


LÄS MER: Framtidens UFC-stjärnor – här är Sveriges 7 hetaste MMA-talanger


Motståndaren blir David Trallero från Spanien. Matchen avgörs i lätt tungvikt (93 kilo) och tar plats på galans underkort.

Via Twitter:

Karl Albrektsson fick stormatch mot Phil Davis

Albrektsson, som representerar Stockholmsklubben Pancrase Gym, var senast aktuell i oktober 2019 när han gjorde sin Bellator-debut. Då fick han genast en toppmatch mot den högt rankade ex-mästaren och UFC-veteranen Phil Davis.

Fighten mot Davis slutade i förlust, och nu är Albrektsson redo att återvända till vinstkolumnen.

Albrektssons professionella matchfacit är idag 9-3. Motståndare Trallero har å andra sidan samlat ihop ett record på 9-5 och går nu sin första match i Bellator.


SE ÄVEN: Här blir svenske MMA-stjärnan avslutad i stormatchen


 

Kategorier
ExklusivtKarl AlbrektssonSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara