Khamzat Chimaev.

Khamzat Chimaev klar för ny proffsmatch på Fight Club Rush 3 i Västerås

✅ Tredje proffsmatchen bokad och klar för FCR 3 ✅ Khamzat Chimaev ställs mot norsk motståndare ✅ Arrangören: "Han är ett monster"

En tredje proffsmatch har nu bokats för Västeråsgalan Fight Club Rush 3. Det rör sig om ett spännande mellanviktsmöte där Khamzat Chimaev från Stockholmsklubben Allstars Training Center tar sig an norske Ole Magnor, som representerar Novus Academy i Lørenskog.


Khamzat Borz Chimaev!Fight Club Rush 3Västerås, Bombardier!

Publicerat av Fight Club Rush- FCR Lördag 30 juni 2018


Chimaev (1-0 MMA) gjorde senast sin professionella MMA-debut på IRFA 14 i maj tidigare i år, där han gjorde upp mot en annan norrman i form av Gard Olve Sagen. Den matchen avslutade Chimaev via teknisk knockout efter stenhård ground and pound i rond två – och Jörgen Hamberg, en av arrangörerna bakom FCR, har bara bra saker att säga om Allstars-fightern som just nu förbereder sig med träning i Tjetjenien.

 – Han är ett monster, säger Hamberg till MMAnytt.

Magnor (2-4 MMA) har själv hunnit med fler proffsmatcher – men har å andra sidan haft en rätt svajig inledning på karriären. Efter två raka förluster, varav en i Superior Challenge mot svenske Rostem Akman, lyckades Magnor senast återvända till segerspåret med en knockoutvinst över polacken Lukasz Marcinkoweski på UNITY Fighting Championship i april.

Ole Magnor.

FCR 3 äger rum i Bombardier Arena i Västerås den 18 augusti. Galan bjuder på en mix av proffs – och amatörmatcher med några av de mest lovande talangerna som Sverige har att erbjuda. I huvudeventet ställs hemmafavoriten Tobias Harila mot norrmannen Kenneth Evensen i ett laddat returmöte.

Vill du se nästa generationens MMA-stjärnor fightas live på plats? Här kan du köpa biljetter till galan för 275 kronor!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara