Khamzat Chimaev: Så är UFC-sensationens nya liv som superstjärna

✔ Bodde på gymmet - inte längre ✔ Fler följare än "Mauler"

Livet har förändrats snabbt för MMA-talangen Khamzat Chimaev.

I början av sommaren var han relativt okänd för den stora publiken, även om klubbkamraterna hemma i Sverige hade höga hopp. Nu, bara några månader senare, har han redan hunnit avhandla tre succématcher i UFC och blivit en av sportens allra hetaste stjärnor.

I dag har Khamzat till och med fler följare på Instagram än den svenske UFC-legendaren Alexander “The Mauler” Gustafsson. Följeskaran ökar i ett rafflande tempo för varje dag som går, och siffran börjar nu närma sig miljonen – totalt 879 000 i skrivande stund.


LÄS MER: Bossen avslöjar Khamzat Chimaevs unika position i UFC


Khamzat: “Folk kommer fram och pratar mer och tar bilder”

Så hur har det nya livet som superstjärna påverkat det 26 år unge UFC-sensationen?

Tja, till en början så behöver han inte längre bo inne på gymmet. Tidigare sov han på Allstars Training Center – nu bor han istället bekvämt precis i närheten till MMA-klubben.

– Jag är mest här på hotellet där jag bor nu, säger Khamzat Chimaev i en exklusiv intervju med MMAnytt.

Khamzat börjar också vänja sig med att behöva ta selfies med fans när han går ut.

– När man går ut kommer folk fram och pratar mer och tar bilder. Jag försöker ta det på ett positivt sätt, man ska inte bli trött på sånt, säger han.

Missa inte hela intervjun!

Artikeln och intervjun presenteras i samarbete med SWEEP Productions. Surfa in på Youtubekanalen SWEEP för fler videos med Khamzat Chimaev, Guram Kutateladze och andra fighters inom MMA och jiu-jitsu!

Kategorier
ExklusivtKhamzat ChimaevSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara