Landslagsaktuelle Heytham Rahbi: “Vi är absolut bäst i världen”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Vunnit asiatiska mästerskapen ✅ "Svenska MMA-landslaget har varit dominant sen 2015"

I slutet av april var MMAnytt på plats på Bosöns Elitidrottscenter i Stockholm för att vara med under MMA-landslagets uppladdning inför EM i Rumänien och VM i Bahrain senare i år.

Vi passade då på att ta ett snack med mellanviktaren Heytham Rahbi, 23, som representerar Gladius MMA i Göteborg och huvudtränaren August Wallén, som även är en av hans förebilder.

Rahbi har tagit flertalet medaljer på SM, EM-medalj och ett silver afrikanska mästerskapen. Han har dessutom tagit en guldmedalj på asiatiska mästerskapen.

“Jag skulle vilja upplysa folk som svenska landslaget. Vi är absolut bäst i världen och vi är det bästa landslaget i hela Sverige – inom alla grenar och alla sporter. Vi har varit rankade etta i världen sedan 2015 och vi sopar golvet med allt motstånd.

Vi är bättre än alla de stora nationerna: USA, Kazakstan, Bulgarien och Irland. Så håll ett öga [på det]!” sade Rahbi till MMAnytt.

Se hela den exklusiva intervjun i videorutan nedan!

MMAnytt presenterar: Heytham Rahbi

Mellanviktaren Heytham Tounes representerar Gladius MMA och MMA-landslaget. Han tagit medaljer i flertalet amatörmästerskap – flerfaldig SM-medaljör och har även vunnit asiatiska mästerskapen.När MMAnytt.se var på plats på Bosön Elitidrottscenter passade vi på att ta ett snack med herr Rahbi."Vill dra hem några medaljer till för landslaget och till slut att bli bäst i världen."

Publicerat av MMAnytt.se den 22 maj 2018

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...