LÄSARFRÅGA: Vem borde Nate Diaz möta i sin comeback?

✅ Nate Diaz uppges vara nära en återkomst på UFC 227 ✅ Vem borde Stockton-sonen möta i sin comeback? ✅ Gå med i vår omröstning här!

Under tisdagen kom uppgifter om att UFC och Nate Diaz har pågående diskussioner om en comeback på UFC 227, som äger rum i Los Angeles, Kalifornien den fjärde augusti. Det har snackats om en återkomst för Diaz rätt länge, men källor nära situationer menar att diskussionerna nu går åt en positiv riktning.


LÄS MER: Uppgifter: Nate Diaz kan göra comeback på UFC 227


Så då kommer vi till den stora frågan: vem borde Diaz egentligen möta i sin nästa match?

Stockton-sonen tappat lite i rankingen på grund av den nästan två år långa frånvaron, men de flesta är överens om att han är en av världens främsta lättviktare. Detta visade han inte minst när han först besegrade den forne lättviktsmästaren Conor McGregor via submission och senast bjöd på en av tidernas bästa matcher när de två möttes på nytt – där Diaz visserligen åkte på en jämn förlust via ett majoritetsdomslut.

Diaz är idag 33 år gammal med exakt 30 proffsmatcher bakom sig, varav 19 vinster. Han är en stjärna med ett stort följe och har varit ganska tydlig med att han vill ha en stor match härnäst. Vad tycker du vore en lämplig matchning för Diaz i hans comeback? Gör din röst hörd nedan!


Nate Diaz uppges vara nära en comeback - vem vill DU se honom möta i sin återkomst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Om du svarar “Annan” får du gärna motivera svaret i kommentarsfältet nedan!

OBS! Anledningen till att Tony Ferguson inte finns med som alternativ är att han för närvarande återhämtar sig från en knäskada och därmed väntas bli borta från buren ett tag.


RELATERAT: Nate Diaz redo för comeback? Här är 5 möjliga motståndare


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara