Malin "The Herminator" Hermansson med coacherna Fredrik Stoltz (vänster) och Patrik Hjulström (höger). Foto: Dolly Clew/Cage Warriors

Bellator-fightern Malin Hermansson utmanar allt och alla på Twitter

✅ "The Herminator" trött på att vänta - tar till Twitter ✅ Utmanar hela Bellators flugviktsdivision ✅ "Inte intresserad av att ha MMA som någon hobby"

Det har gått flera månader sedan flugviktaren Malin Hermansson blev den första svenska kvinnan att skriva på för Bellator – en av världens ledande MMA-organisationer. Fortfarande står hon dock utan någon match och nu har hon snart varit borta från buren i åtta månader.

 – Jag är fan pepp på att gå match nu och inte intresserad av att ha MMA som någon hobby. Jag vill inte gå en match per år, jag vill igång nu, säger Malin Hermansson till MMAnytt och fortsätter:

– Bellator har verkligen försökt matcha mig på deras galor i Newcastle och Dublin. Trodde jag hade en match bokad, men hon blev skadad.

Då hon ännu inte vet när (och mot vem) debuten blir av, så valde en tämligen otålig Hermansson nyligen att ansluta sig till Twitter. Där har “The Herminator” nu gått ut och utmanat allt och alla i hopp om att snart få till en ny match.

Det började med boxaren Heather Hardy.

Men svenskan fick inget svar tillbaka…

Sedan talade Hermansson om för mästarinnan Ilima-Lei MacFarlane att hon kommer ta bältet från henne så småningom. samtidigt som hon även passade på att be organisationens vd Scott Coker om att få försvara titeln i Sverige.

Näst på tur var UFC-veteranen och titelutmanaren Valerie Letourneau.

Därefter började tonen höjas med rätt klockrena dissar till Brook “The Bully” Mayo och taekwondomästaren Valerie Loureda.

Mayo har redan svarat, visserligen inte på själva utmaningen i sig. Kanske något att bygga vidare på…

Hermansson har inte gått match sedan Cage Warriors 93 i Göteborg, där hon besegrade den tidigare landslagsstjärnan Cornelia Holm via delat domslut.

Det återstår att se om Twitter-utmaningarna ger utdelning. Men en sak är säker: Malin Hermansson är redo att fightas mot vem som helst och vill till toppen så snabbt som möjligt.

 – Mitt USA-visum är klart och jag fightas gärna på nåt av deras kort i USA. Gärna också mot nån som har ‘Bully’ som nickname…, säger Hermansson.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...