Kolla in videon nedan!

Marcus Kowal lovar att lägga handskarna på hyllan: “Har dåligt samvete”

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv segerintervju med Marcus Kowal efter Bulldog Media Fight Night ✅ "För min familjs skull så är det här den absolut sista matchen"

I huvudmatchen på Bulldog Media Fight Night fick vi se den LA-baserade svensken Marcus Kowal gå sin allra sista MMA-match i sin gamla hemstad Göteborg. Marcus ställdes mot rumänen Alexandru Mezei och det må inte ha blivit knockoutvinsten som han hade önskat – men vinsten säkrades istället med en armtriangel från rygg redan i den första ronden.

Efter satte vi oss ner med vår tidigare kollega för en segerintervju, där han bland annat avslöjade att han kom in i matchen med diskbråck i nacken samt en skadad armbåge som kommer behöva opereras. Nu garanterar Marcus att han är helt färdig med proffskarriären och förklarar att det är mycket för familjens skull – då han har haft dåligt samvete över att behöva lägga över så pass mycket ansvar på frun Mishel Eder för att få saker att gå ihop när han tränat inför match.

Marcus hintar även om en comeback till MMAnytt som reporter – möjligtvis redan på UFC 227 i augusti – och ger även en shoutout till den hängivna MMAnytt-läsaren Kenny Starfighter.

Kolla in hela intervjun i videon nedan!

Segerintervju med Marcus Kowal

"TÅRANA KOM NÄR JAG GICK UT – VILKEN KÄNSLA!"MMAnytt tog ett snack med Marcus Kowal efter Bulldog Media Fight Night som arrangerades till stöd för LiamsLife.org 🎥👇🏻

Publicerat av MMAnytt.se den 10 juni 2018


RELATERAT: HAN GÖR DET! Marcus Kowal vinner sista matchen i Göteborg!


Länktips:


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara