Matchmäklande för UFC 223 – Vem borde Khabib möta?

✅Hur hade DU matchat fighters från helgens gala? ✅Magomedsharipov vs Rodriguez?

I  vanlig ordning spekulerar MMAnytt kring hur de tävlande på huvudkortet av den senaste UFC-galan kan matchas härnäst. Dela gärna med er av era egna matchningar i kommentarsfältet!

Khabib Nurmagomedov

Det är fortfarande väldigt oklart vem UFCs nykrönta lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov (26-0 i MMA, 10-0 & lättviktsmästare i UFC) möter härnäst. Om Conor McGregor (21-3 i MMA, 9-1 i UFC) inte har alltför mycket juridiska problem till följd av Brooklyn-incidenten så känns han som en självklar motståndare, annars lär Eddie Alvarez (29-5 i MMA, 4-2 & #3 i LW i UFC) få en andra chans på titeln, då det är osannolikt att Tony Ferguson får en omedelbar titelchans nu när hans tillfälliga titel tagits ifrån honom.

Al Iaquinta

Hemmafavoriten Al Iaquinta (13-4-1 i MMA, 8-3 & #11 i LW i UFC) steg i mångas ögon efter att ha klarat sig förvånansvärt bra och gått tiden ut mot den tungt segertippade Khabib Nurmagomedov. Han visade att han kan hänga kvar med de bästa i världen, och om UFC inte bokar om matchen mot Paul Felder (15-3 i MMA, 7-3 i UFC) så kan Iaquinta gärna få ta sig an någon högre rankad, som exempelvis James Vick (13-1 i MMA, 9-1 & #10 i LW i UFC)

Rose Namajunas

“Thug” Rose Namajunas (8-3 i MMA, 6-2 & stråviktsmästarinna i UFC) lyckades med sitt första titelförsvar, och även om det var jämnt gjorde hon nog för att övertyga alla tre poängdomare. I dagsläget är det svårt att neka brasilianskan Jessica Andrade (18-6 i MMA, 9-4 & #2 i SW i UFC) en titelchans då hon kommer fran två raka segrar, senast över titelutmanaren Claudia Gadelha.

Joanna Jedrzejczyk

Det blev ännu en tung förlust för Joanna Jedrzejczyk (14-2 i MMA, 8-2 & #1 i SW i UFC), som fick se sig besegrad av rivalen Rose Namajunas än en gång. Om ett tredje möte ska komma på tal skulle hon först behöva ta sig förbi Karolina Kowalkiewicz (12-2 i MMA, 5-2 & #4 i SW i UFC), som vann sin senaste match och söker en returmatch mot sin landsman. Därefter får man se till hur rankningen ser ut vid det tillfället.

Renato Moicano

Brassen Renato Moicano (12-1-1 i MMA, 4-1 & #11 i FW i UFC) återvände till vinstkolumnen med en överlägsen prestation mot Calvin Kattar. Härnäst hade det varit intressant att se hur han klarar sig mot en härdad veteran i divisionen, någon i stil med Darren Elkins (24-5 i MMA, 14-4 & #9 i FW i UFC)

Calvin Kattar

Det blev inte tre raka för Calvin Kattar (8-3 i MMA, 2-1 & #13 i FW i UFC), som varit underdog i alla sina matcher i UFC. Han gjorde en tapper insats men låg ständigt steget eter Renato Moicano. Efter detta snedsteget hade jag gärna sett honom möta sydkoreanen Doo Ho Choi (14-3, 3-2 & #15 i FW i UFC), som förlorat två raka.

Zabit Magomedsharipov

Vilken prestation! Zabit Magomedsharipov (15-1 i MMA, 3-0 i UFC) gjorde en strålande insats mot Kyle Bochniak och är på god väg att bli nästa stjärna i divisionen. Hans stil är oförutsägbar, explosiv, och hans kontringar sker med allt annat än traditionella tekniker. Magomedsharipov läste många fans tankar och utmanade Yair Rodriguez (10-2 i MMA, 6-1 & #10 i FW i UFC), som också har en spännande och underhållande fightingstil. Det är en match värt ett huvudevenemang på en Fight Night-gala, möjligtvis i Latinamerika? Om det av någon anledning inte sker så hade ett möte med Alex Caceres (13-11 i MMA, 8-9 i UFC) säkerligen levererat.

Kyle Bochniak

Även om Kyle Bochniak (8-3 i MMA, 2-3 i UFC) förlorade mot Zabit Magomedsharipov så vann han mycket i publikens ögon genom att stå emot stormen från Dagestan, och hotade även mot slutet. Han har dock varit ojämn i UFC, och hade behövt en seger över Rick Glenn (20-5-1, i MMA, 2-2 i UFC) för att se till att han håller sig kvar i UFC.

Chris Gruetzemacher

Chris Gruetzemacher (14-3 i MMA, 2-2 i UFC) återvände till vinstkolumnen med en TKO-seger över Joe Lauzon. Nu på rätt spår hade det vrait intressant att se hur han klarar sig mot “Maestro” Dong Hyun Kim (16-8-3 i MMA, 3-2 i UFC).

Joe Lauzon

Det ser inte särskilt bra ut för Joe Lauzon (27-15 i MMA, 14-12 i UFC), som nu förlorat tre raka matcher och fyra utav sina fem senaste. Som kommentatorerna nämnde har han gått många hårda och krävande matcher under sin långa karriär, och det är inte säkert att han återvänder efter helgens resultat. Om han gör det skulle han kunna möta australiensaren Damien Brown (17-12 i MMA, 2-4 i UFC), som också förlorat tre raka.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...